Neler Yeni

Öneri 125 CC Sıfır Motosiklet Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sebastian Frisk
İnsanımız kalitesiz malı ''parcası var usda'' diye alınca fiyatı düşüyor rks gibi motorların.

Rk125 malzeme kalitesi ve motor ömürü olarak daha iyidir. millet 1 beygir fazla diye drift l övüyor ama rk125 8500 devir sınırı koyuyor kendine motor ömürü için.
Drift Disk disk CBS, RKS ise Disk kampana CBS. aralarında fren performansı olarak pek fark yok.
RKS daha teknolojik drift ise bi tık daha hızlı.
RKS göstergesi daha iyi iken Drift çok değişik saçma bir gösterge kullanıyor.

RK125 kesinlikle
Teşekkürler bugün bayide baktım gitmeden önce küçük olarak tahmin ediyordum ama depo kısmı ve öne uzanan çıkıntıları motoru biraz daha kalıplı gösteriyor tercihimi rks 125 r den yana kullanıcam herkese çok teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Teşekkürler bugün bayide baktım gitmeden önce küçük olarak tahmin ediyordum ama depo kısmı ve öne uzanan çıkıntıları motoru biraz daha kalıplı gösteriyor tercihimi rks 125 r den yana kullanıcam herkese çok teşekkür ederim
En iyi tercij ho

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sebastian Frisk
İnsanımız kalitesiz malı ''parcası var usda'' diye alınca fiyatı düşüyor rks gibi motorların.

Rk125 malzeme kalitesi ve motor ömürü olarak daha iyidir. millet 1 beygir fazla diye drift l övüyor ama rk125 8500 devir sınırı koyuyor kendine motor ömürü için.
Drift Disk disk CBS, RKS ise Disk kampana CBS. aralarında fren performansı olarak pek fark yok.
RKS daha teknolojik drift ise bi tık daha hızlı.
RKS göstergesi daha iyi iken Drift çok değişik saçma bir gösterge kullanıyor.

RK125 kesinlikle
Teşekkürler bugün bayide baktım gitmeden önce küçük olarak tahmin ediyordum ama depo kısmı ve öne uzanan çıkıntıları motoru biraz daha kalıplı gösteriyor tercihimi rks 125 r den yana kullanıcam herkesr çok teşekkür ederim
En iyi tercij ho
Teşekkürler

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Teşekkürler bugün bayide baktım gitmeden önce küçük olarak tahmin ediyordum ama depo kısmı ve öne uzanan çıkıntıları motoru biraz daha kalıplı gösteriyor tercihimi rks 125 r den yana kullanıcam herkesr çok teşekkür ederim
hocam bu motorun arkasında durmuyolar ya kronik sorunu falan oldumu yada bir sıkıntısı firma motorun arkasında durmuyor bir çok şikayet var rks modelinde bu yüzden yinede siz bilirsiniz

NightWish2434

80+ Silver
Yeni A2 ehliyet aldım 125 CC başlangıç motosikleti almak istiyorum ilk motosikletim 0 olsun istiyorum.
sizce hangisini neden tercih etmeliyim. Aralarında çok fiyat farkı var neden bu şekilde farkları neler.
Mondial 125 Drift L CBS 39.036 TL
RKS 125 R 33.988 TL
RKS TNT 125 Pro 42.897 TL
başlangıçta scooter almanı öneririm. abi önerisi olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
hocam bu motorun arkasında durmuyolar ya kronik sorunu falan oldumu yada bir sıkıntısı firma motorun arkasında durmuyor bir çok şikayet var rks modelinde bu yüzden yinede siz bilirsiniz
Onu bana sorman lazım hocsm. Birsuru rks kullandim bana çıkardığı tek masraf yağ değişimi oldu. Tirin altından çıkardım motoru saat gibiydi motor bile yaptırmadım. Rks öyle teneke mondiale benzemez.

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Onu bana sorman lazım hocsm. Birsuru rks kullandim bana çıkardığı tek masraf yağ değişimi oldu. Tirin altından çıkardım motoru saat gibiydi motor bile yaptırmadım. Rks öyle teneke mondiale benzemez.
hocam ben motora bişey demiyorum iyidir kötüdür sadece bilgilendireyim dedim araştırırken fazlası ile bu konu hakkında şikayet gördüm o yüzden söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

motor iyi olabilir ama firması arkasında durmuyormuş yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
hocam ben motora bişey demiyorum iyidir kötüdür sadece bilgilendireyim dedim araştırırken fazlası ile bu konu hakkında şikayet gördüm o yüzden söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

motor iyi olabilir ama firması arkasında durmuyormuş yani.
Benelli de bakıyor rksye. Rksde kaza yapmadigin sürece bakim harici gitmezsin motorcuya. Mondialin arkasında duruyorlar da ne oluyor parçası yok biseyi yok.

Top Bottom