6500 TL falan edebilir içi açılmadıysa.Kart 2 yıllık
Satmak istediğimde de problem olacak galiba. Mining zamanı kart bulamadığım için aldım bu modeli birde dünyanın parasını vermiştim
Bunu kaçtan satışa koymalıyım sizce değeri nedir?
Kaliteli termal macun ile bakım yapsak değerler düşmez mi?6500 TL falan edebilir içi açılmadıysa.
Satmak full zarar bence.Kart 2 yıllık
Satmak istediğimde de problem olacak galiba. Mining zamanı kart bulamadığım için aldım bu modeli birde dünyanın parasını vermiştim
2-3 derece düşer muhtemelen en fazla o da.Kaliteli termal macun ile bakım yapsak değerler düşmez mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satmak full zarar bence.
yani bu durumda satılması zor kullanmayı düşünüyorsanız termal pad ve macun değişimi yapmanız sıcaklıkları dengeler birazKart 2 yıllık
mehmet hocam 3070 mi alıcaksınız2-3 derece düşer muhtemelen en fazla o da.
https://forum.donanimarsivi.com/uyeler/mehmet-yilmaz.22/#profile-post-195493 var zaten.mehmet hocam 3070 mi alıcaksınız![]()
Korkunç, 3080ti %58devir max 65 furmark sonucumArkadaşlar merhabalar,
Kartım RTX 3070 Gigabyte EAGLE,
Test 2560*1440 2K ayarlarda 15 dakika yapılmıştır. Sonuç aşağıda yorumlarsanız çok sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Elime biraz para geçti, kartı da satıp 4080' e geçmeyi düşünüyordum hocam bende.3070 ve 3070 ti zaten üretim sıkıntılı bence aşırı sıcak AMD RX serisi gibi, 4000 de buz gibi
Bu sıcaklıklar karta zarar vermez anlamı çıkarabilirim o zaman bu yorumdan, tekrardan çok teşekkür ederim hocalar cevaplar için.Eaglelarda bu ısı normal hocam, kart modelleri arasındaki fark bu yüzden oluyor