ucuza windows key önerisi w10 home

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,295
Arkadaşlar normalde Pro kullancısıyım ve e PTT AVM'den 20TL'lik olan pinti pinden alıyordum. Fakat Windows 10 Home kurdum ve etkinleştirme yapmak istiyorum. Çok para da vermek istemiyorum. En ucuzunu atar mısınız?

Arkadaşlar normalde Pro kullancısıyım ve e PTT AVM'den 20TL'lik olan pinti pinden alıyordum. Fakat Windows 10 Home kurdum ve etkinleştirme yapmak istiyorum. Çok para da vermek istemiyorum. En ucuzunu atar mısınız?
İnternetten ucuza satın aldığınız keyler güvenilir değil bu yöntemle etkinleştirebilirsiniz

İnternetten ucuza satın aldığınız keyler güvenilir değil bu yöntemle etkinleştirebilirsiniz
ucuz keyde sorun yok

Tam tersi olmasın? Keylere ulaşma yöntemleri güvenli değil ama keyler güvenli. Microsoft'tan çıkan keyler. Asıl CMD'ye kod yazarak etkinleştirdiğinizde bilgisayarınızdaki veriler açık oluşturuyor, gizlilik perdesi kalkıyor cihazınızdan.

Kanka sağlam lisanstan almanı tavsiye ederim

Tanınmış sitelerden alırsan sorun yok ben bilinmiş biyerden aldım Microsoftun orjinal keyi Dijital lisans. 50 TL ye aldım 3 Yıldır hiçbir prıblem oluşmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,367
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri