2-2.5k Mouse ve Kulak Önerisi

denizbulut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
Bütçe
2500
Merhabalar , 2-2.5k bandında oyuncu kulaklığı ve mouse arayışı içerisindeyim. Sistemi beyaz diziyorum bu yüzden sadece beyaz olarak öneri istiyorum. Maksimum 3k ya kadar çıkabilirim 2 ürün için. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar , 2-2.5k bandında oyuncu kulaklığı ve mouse arayışı içerisindeyim. Sistemi beyaz diziyorum bu yüzden sadece beyaz olarak öneri istiyorum. Maksimum 3k ya kadar çıkabilirim 2 ürün için. Önerilerinizi bekliyorum.
kulaklık olarak artics5 onerebilirim 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum

kulaklık olarak artics5 onerebilirim 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum
Hocam kendi başına 2.5k bu ürün zaten. Toplam bütçemi 2.5k olarak belirttim. Bunu alırsam mouse için bütçe kalmıyor maalesef

kulaklık olarak bunu düşünebilirsiniz https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960541.html
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...-beyaz-kablosuz-oyuncu-fiyati,2037455811.html mouse bu olabilir kullanmıyorum ama önerenler var

3k civarı yapıyor hepsi isterseniz başka bakabilirim
Önerdiğiniz kulaklık aklımdakilerden birisiydi fakat tasarım olarak nedense hiç içime sinmiyor. O kadar para verip tipinden dolayı hoşnut kalmamakta istemiyorum. Furylevelin yeni çıkardığı kulaklık ve fury z wireless mouse için gidip geliyorum. İki üründe hos duruyor fakat kalitesinden çok fazla emin olamadım.

o kadar artmış mı ben 750ye almıştım. Bilmiyordum o kadar oldugunu kusura bakma kral
Estağfurullah hocam ne kusuru

Önerdiğiniz kulaklık aklımdakilerden birisiydi fakat tasarım olarak nedense hiç içime sinmiyor. O kadar para verip tipinden dolayı hoşnut kalmamakta istemiyorum. Furylevelin yeni çıkardığı kulaklık ve fury z wireless mouse için gidip geliyorum. İki üründe hos duruyor fakat kalitesinden çok fazla emin olamadım.

Estağfurullah hocam ne kusuru
Ayrıca düşündüğüm mouselardan biriside endgame xm1r. Fakat fury z wireless olduğu için daha cazip geliyor

Önerdiğiniz mouse için hiçbir şekilde bilgim yok daha önce forumlardada pek karşılaşmadım nasıldır

Ayrıca düşündüğüm mouselardan biriside endgame xm1r. Fakat fury z wireless olduğu için daha cazip geliyor

Önerdiğiniz mouse için hiçbir şekilde bilgim yok daha önce forumlardada pek karşılaşmadım nasıldır
Piyasadaki en iyi sensörlerden birine sahip. Switchleri ve skatezleri de iyi. 650 IPS 50G Wireless.

Bir tık malzeme kalitesi orta kalite o kadar. Ama o fiyata 2000 TL'lik mouselardaki sensörlerden birini alıyorsunuz. Ondan kısılması çok normal.

Piyasadaki en iyi sensörlerden birine sahip. Switchleri ve skatezleri de iyi. 650 IPS 50G Wireless.

Bir tık malzeme kalitesi orta kalite o kadar. Ama o fiyata 2000 TL'lik mouselardaki sensörlerden birini alıyorsunuz. Ondan kısılması çok normal.
Anladım hocam , bunuda yazıyorum bir kenara öyleyse teşekkür ederim bilgiler için. Ekstra öneriler için biraz daha bekliyeceğim

Güncel önerilerinizi bekliyorum. Mouse ve Kulaklık için toplam 2.5K bütçem var. Maksimum 3e çıkabiliyorum. Beyaz renkte olması önemli teşekkür ederim

Güncel konu , önerilerinizi bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri