Yiğit Demirci
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
Arkadaşlar TN panelin olumlu ve olumsuz yanları söyleyebilir misiniz?Oyun oynarım,dizi izlerim bu tarz şeyler yaparım
renkleri diğer paneller kadar doygun gösteremiyorArkadaşlar TN panelin olumlu ve olumsuz yanları söyleyebilir misiniz?Oyun oynarım,dizi izlerim bu tarz şeyler yaparım
Daha hızlı ama renkleri falan çok kötüArkadaşlar TN panelin olumlu ve olumsuz yanları söyleyebilir misiniz?Oyun oynarım,dizi izlerim bu tarz şeyler yaparım
Arkadaşlar TN panelin olumlu ve olumsuz yanları söyleyebilir misiniz?Oyun oynarım,dizi izlerim bu tarz şeyler yaparım
Kullanılan tn panele göre değişir bazı tn paneller gerçekten güzel renk kalitesi ve görüş açıları sunabiliyorKendim kullanıyorum, IPS veya VA kullanmadım ama benim tek sevmediğim yönü yandan falan bakınca görüntüyü düzgün görmüyorsun. Ama zaten PC ileyken düz bakarsın yani muhim bir şey değil. Fiyatı uygun ise alınmalı 700 TL ve altında ise TN panel alınabilir 700 TL üstünde TN alınmaz.
Kullanılan tn panele göre değişir bazı tn paneller gerçekten güzel renk kalitesi ve görüş açıları sunabiliyor