Tn panel nasıldır

Renk canliligi bakimdan çok kotu
Tepkime suresi iyi deniliyor

Arkadaşlar TN panelin olumlu ve olumsuz yanları söyleyebilir misiniz?Oyun oynarım,dizi izlerim bu tarz şeyler yaparım
Daha hızlı ama renkleri falan çok kötü
Ips al aradaki hız farkını farketmezsin bile ve daha güzel görüntü

Full tryhard rekabetçi oyun oynasaydın alınabilirdi ama dizi/film/video izleyeceksen IPS öneririm.

kullanım amacına ve monitörde kullanılan panele göre değişir genelde va ve ipsten daha iyi tepki sürelerine sahipler ama dediğim gibi panele göre va paneller bazen daha iyi tepki süreleri bile verebiliyor. Ben şahsen ips tercih ederdim

Arkadaşlar TN panelin olumlu ve olumsuz yanları söyleyebilir misiniz?Oyun oynarım,dizi izlerim bu tarz şeyler yaparım

Kendim kullanıyorum, IPS veya VA kullanmadım ama benim tek sevmediğim yönü yandan falan bakınca görüntüyü düzgün görmüyorsun. Ama zaten pc ileyken düz bakarsın yani muhim bir şey değil. Fiyatı uygun ise alınmalı 700 TL ve altında ise TN panel alınabilir 700 TL üstünde TN alınmaz.

çöp

Kendim kullanıyorum, IPS veya VA kullanmadım ama benim tek sevmediğim yönü yandan falan bakınca görüntüyü düzgün görmüyorsun. Ama zaten PC ileyken düz bakarsın yani muhim bir şey değil. Fiyatı uygun ise alınmalı 700 TL ve altında ise TN panel alınabilir 700 TL üstünde TN alınmaz.
Kullanılan tn panele göre değişir bazı tn paneller gerçekten güzel renk kalitesi ve görüş açıları sunabiliyor

Kullanılan tn panele göre değişir bazı tn paneller gerçekten güzel renk kalitesi ve görüş açıları sunabiliyor

Ben LG nin 22 inçlik 75hz Freesync monitörünü kullanıyorum. Renk tonlamasını beğeniyorum benim için yeterli ama yandan bakış açısı kötü. Genelde TN lerde yandan bakınca düzgün göremiyorsun.

Geri