longinus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 756
Tamamdır montaj aşamasındayım şu an stok fanı takıyorumgelişmeleri lütfen aktarmaya devam et ben de bu sistemi almak istiyordum
Tamamdır montaj aşamasındayım şu an stok fanı takıyorumgelişmeleri lütfen aktarmaya devam et ben de bu sistemi almak istiyordum
Aynenilginç siparıişler bölümünde satın alırken mpk yazıyormuydu ki hiç dikkat etmedim ama siparişler bölümünde normal işlemci olarak gözükuyor mpk ibaresi yok
1 Nisandaki siparişleri kargoya vermeye başlamışlar.arayın demonte istiyorum diyin hızlıca gönderirler onun dışında 2 hafta civarı beklersiniz.
Mpk olunca ne oluyor soğutucu yokmu videoda vardı ama ?Alıntıyı görüntüle
Demonte istemiştim kurulum yapıyorum şimdi işlemci mpk gelmiş. Pinleri yamuk çıktı sokete oturmuyor
@GENCERGAMİNG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yarım saat önce geldi demonte istemiştim ben.
İşlemci ve soğutucu var sadece.Mpk olunca ne oluyor soğutucu yokmu videoda vardı ama ?
Özelden iletişime geçebilirsiniz, konu ile alakalı destek olacağız.Alıntıyı görüntüle
Demonte istemiştim kurulum yapıyorum şimdi işlemci mpk gelmiş. Pinleri yamuk çıktı sokete oturmuyor
@GENCERGAMİNG
Yarım saat önce geldi demonte istemiştim ben.
Yanlış bi durum yok dimiİşlemci ve soğutucu var sadece.
2 Nisan'daki siparişleri ne zaman kargoya vereceksiniz? 1 Nisandakileri dün vermeye başlamışsınız.Merhabalar siparişler genel olarak 5-7 iş günü içinde kargolanmaktadır. Ürünleri stokçuluk adı altında yapılan işlemlere engel olabilmek için demonte gönderim yapmamaktayız.
Özelden iletişime geçebilirsiniz, konu ile alakalı destek olacağız.
Sitede MPK yazmiyordu. Ama MPK gelmiş. Aslında sorun var gibi.Yanlış bi durum yok dimi
Eksik olan kısım veya olay ne oluyor o zaman peki bilgim yok ondan soruyorum2 Nisan'daki siparişleri ne zaman kargoya vereceksiniz? 1 Nisandakileri dün vermeye başlamışsınız.
Sitede MPK yazmiyordu. Ama MPK gelmiş. Aslında sorun var gibi.
Sadece kutusu yok. Soğutucu kutusu var.Eksik olan kısım veya olay ne oluyor o zaman peki bilgim yok ondan soruyorum