longinus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 756
AYNEN OLUYORHayırlı olsun arbler her renk oluyor dimi
AYNEN OLUYORHayırlı olsun arbler her renk oluyor dimi
Merhabalar, sistem entegratörü olduğumuz için ürünler bazen stok durumuna göre MPK olarak gönderilebilmektedir.Arkadaşlar MPK filan diyor sıkıntı veya problemli bi durum yok değil mi
güle güle kullan dostum işlemciyi tek tek düzeltmen büyük cesaretMontaj tamam sistem çalışıyor Windows atıyorum şimdi.
Varya pinleri düzeltmeden servise göndersem 2 hafta pcsiz kalıcam ha. Mpk işlemcilerinize dikkat edin sayın yetkili. Özellikle köşelerinden 2-3er pinler hep içe doğru yamuktu. Kürdanla yarım saat düzeltmekle uğraştım
@GENCERGAMİNG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pinler yamuk geldi sokete oturmuyordu ama hallettim sistem çalışıyor win atıyorum şimdi
Alıntıyı görüntüle
ben demonte istemedim bugun kurulu bir şekilde geldiarayın demonte istiyorum diyin hızlıca gönderirler onun dışında 2 hafta civarı beklersiniz.
Hayırlı olsun sizede güle güle kullanın kargo filan sorunsuz geldimı kargoya ne zaman verilmiştiBenim sistemde bugün geldi gayet hoş duruyor
ben demonte istemedim bugun kurulu bir şekilde geldi
çok teşekkür ederim. evet kasanın kutusunu daha büyük bir gençer gaming kutusuna koyup göndermişler kargolama başarılı. dün verildi kargoya bugün elime ulaştı.Hayırlı olsun sizede güle güle kullanın kargo filan sorunsuz geldimı kargoya ne zaman verilmişti
Az evvel canlı destege yazdım 7 ile 10 iş günü diyor burada ki yetkili 5 ile 7 diyor
HOBAA baya güzel ozaman hayırlı uğurlu olsun dostumBenim sistemde bugün geldi gayet hoş duruyor
ben demonte istemedim bugun kurulu bir şekilde geldi
Ne zaman vermiştin siparis?benimde geldi kargo![]()
1 nisanNe zaman vermiştin siparis?