- Reaksiyon skoru
- 4,678
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır hocam teşekkürler araştıraym başka bir öneriniz varmı bütçeye uygun bulamazsamXbox 9. nesil sahtesi olmaz
tamamdır hocam teşekkürler araştıraym başka bir öneriniz varmı bütçeye uygun bulamazsamXbox 9. nesil sahtesi olmaz
Keşke olsaXbox 9. nesil sahtesi olmaz
nedenKeşke olsa![]()
Çok eskidi be hocam bunlarda (benim görüşüm)Logi F710
![]()
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
Alırdımneden
niye bu kadar çirkin ki bu sanki eski nesil gibiLogi F710
![]()
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
Akıllanma yok bende demi hocam jdjsbxkdbxksÇok eskidi be hocam bunlarda (benim görüşüm)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alırdım![]()
kaplumbağa deden içimde kaldı demem lazım dıneden
Zatn çok eski hocam hxksxhksxniye bu kadar çirkin ki bu sanki eski nesil gibi![]()
Hocam unuttum valla xjsnxjksnxkaplumbağa deden içimde kaldı demem lazım dı![]()
hm anladım hiç bilgim yokta ondan kbZatn çok eski hocam hxksxhksx
en iyisi 2. el Xbox 9. nesil alın hatta sarı sitede istanbulda satan adamdan aldım güvenilir. Moderatörlerden biriside aynı kişiden almıştıniye bu kadar çirkin ki bu sanki eski nesil gibi![]()
Estağfurullah hocam bende de yoktu yakın zamanda 2 gün full araştırdım her detayına kadar bende öyle biraz bilgi sahibi oldumhm anladım hiç bilgim yokta ondan kb
link atarmısın 600 e buldum da satıcı omu merak ettimen iyisi 2. el Xbox 9. nesil alın hatta sarı sitede istanbulda satan adamdan aldım güvenilir. Moderatörlerden biriside aynı kişiden almıştı