Keşke olsaXbox 9. nesil sahtesi olmaz
nedenKeşke olsa![]()
Çok eskidi be hocam bunlarda (benim görüşüm)Logi F710
![]()
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
Alırdımneden
niye bu kadar çirkin ki bu sanki eski nesil gibiLogi F710
![]()
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad | Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
Akıllanma yok bende demi hocam jdjsbxkdbxksÇok eskidi be hocam bunlarda (benim görüşüm)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alırdım![]()
Zatn çok eski hocam hxksxhksxniye bu kadar çirkin ki bu sanki eski nesil gibi![]()
Hocam unuttum valla xjsnxjksnxkaplumbağa deden içimde kaldı demem lazım dı![]()
en iyisi 2. el Xbox 9. nesil alın hatta sarı sitede istanbulda satan adamdan aldım güvenilir. Moderatörlerden biriside aynı kişiden almıştıniye bu kadar çirkin ki bu sanki eski nesil gibi![]()
Estağfurullah hocam bende de yoktu yakın zamanda 2 gün full araştırdım her detayına kadar bende öyle biraz bilgi sahibi oldumhm anladım hiç bilgim yokta ondan kb