Sebastian Szymanski
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,612
Okulumuz da bir müdür yardımcısı var acayip gıcık biri her zaman öğrencilere nasıl kızarım nasıl hakaret ederim diye uğraşıyor mesela biz 15 tatilde yurt ta kamp yaptık kampın son günü hocam yurt çalışma konusunda baya verim katıyor hiç mi yer yok kayıt olsam dedim bana tüm arkadaşlarım arasında dışarda köpek kulübesi var orada kal dedi ben karşı cevap verecektim uğraşmak istemedim acayip gıcık biri çünkü
2.donem ben okula pek gitmiyorum sınavlar denemeler filan arkadaşlarıma geçen şe**fsiz onursuz vs. Hakaretler etmiş arkadaşlarım da o anın sınırı ile imza toplamışlar bende gittiğim de bana imza atacak mısın dediler bende hiç düşünmeden imzaladım şimdi müdür bize yaptığınız suç biz sizi şikayet edebiliriz dedi ve dilekçeyi aldılar bizden buna hakları var mı biz dilekçeyi milli eğitim müdürlüğüne götürecektik
2.donem ben okula pek gitmiyorum sınavlar denemeler filan arkadaşlarıma geçen şe**fsiz onursuz vs. Hakaretler etmiş arkadaşlarım da o anın sınırı ile imza toplamışlar bende gittiğim de bana imza atacak mısın dediler bende hiç düşünmeden imzaladım şimdi müdür bize yaptığınız suç biz sizi şikayet edebiliriz dedi ve dilekçeyi aldılar bizden buna hakları var mı biz dilekçeyi milli eğitim müdürlüğüne götürecektik