Okul da imza toplamak suç mu?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,612
Okulumuz da bir müdür yardımcısı var acayip gıcık biri her zaman öğrencilere nasıl kızarım nasıl hakaret ederim diye uğraşıyor mesela biz 15 tatilde yurt ta kamp yaptık kampın son günü hocam yurt çalışma konusunda baya verim katıyor hiç mi yer yok kayıt olsam dedim bana tüm arkadaşlarım arasında dışarda köpek kulübesi var orada kal dedi ben karşı cevap verecektim uğraşmak istemedim acayip gıcık biri çünkü
2.donem ben okula pek gitmiyorum sınavlar denemeler filan arkadaşlarıma geçen şe**fsiz onursuz vs. Hakaretler etmiş arkadaşlarım da o anın sınırı ile imza toplamışlar bende gittiğim de bana imza atacak mısın dediler bende hiç düşünmeden imzaladım şimdi müdür bize yaptığınız suç biz sizi şikayet edebiliriz dedi ve dilekçeyi aldılar bizden buna hakları var mı biz dilekçeyi milli eğitim müdürlüğüne götürecektik

Okulumuz da bir müdür yardımcısı var acayip gıcık biri her zaman öğrencilere nasıl kızarım nasıl hakaret ederim diye uğraşıyor mesela biz 15 tatilde yurt ta kamp yaptık kampın son günü hocam yurt çalışma konusunda baya verim katıyor hiç mi yer yok kayıt olsam dedim bana tüm arkadaşlarım arasında dışarda köpek kulübesi var orada kal dedi ben karşı cevap verecektim uğraşmak istemedim acayip gıcık biri çünkü
2.donem ben okula pek gitmiyorum sınavlar denemeler filan arkadaşlarıma geçen şe**fsiz onursuz vs. Hakaretler etmiş arkadaşlarım da o anın sınırı ile imza toplamışlar bende gittiğim de bana imza atacak mısın dediler bende hiç düşünmeden imzaladım şimdi müdür bize yaptığınız suç biz sizi şikayet edebiliriz dedi ve dilekçeyi aldılar bizden buna hakları var mı biz dilekçeyi milli eğitim müdürlüğüne götürecektik
istediğin yere dilekçeyi verebilirsin suç falan görmüyorum ben burada hakaretlerini belgeleyip dilekçeyi verirseniz daha verimli olur bi kanıtı olması lazım hakaretlerinin

30 kişinin imzası var hocam daha büyük ne kanıt olabilir
tekrar toplayın okulda imza toplanabilir bir sorun görmüyorum okulda siyaset konuşmak yasak vb şeyler yazıp ülkü ocaklarına çağıran sözde milliyetçi kekolara ve reklam yapan akp ve türevlerine göz yumuyorlar bu tarz şeylere sadece toto korkusundan engel olurlar üstüne gidin

30 kişinin imzası var hocam daha büyük ne kanıt olabilir
Tekrardan toplayıp gönderin hocam sizi yemiş o hoca. Göndermeyin diye yapmış ama siz inadına gönderin ve bunun da ondan haberi olsun sonuç gelene kadar süt dökmüş kediye döner

Bu yaptığın hakkınızı kullanmak.
Kesinlikle bir sorun oluşturmaz adamın gıcıklığı engel oluyor sanırsam.
İmza toplamak sizin bir şeyden rahatsız olduğunuz veya istediğinizin belgesidir

Ortada suç yok müdür yardımcımız bir tarafları tutulmuş galiba

Müdür yardımcısı değil bizim müdür aynı zaman da avukat yasak diyor internette de yasak yazıyor örgütlenme filan yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekrardan toplayıp gönderin hocam sizi yemiş o hoca. Göndermeyin diye yapmış ama siz inadına gönderin ve bunun da ondan haberi olsun sonuç gelene kadar süt dökmüş kediye döner
Herkesin bir yerleri tutuştu çekiliyor üstüne bide gidip özür dilemişler müdür yediremedi bize en ufak hatanız da disipline atarım diyor

Yasak fln değil. Bir yerlerinin korkusuna sizi kandırmaya çalışıyor. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gidin şikayet edin. Bunları bu meslekte tutanda suç.

Cimere ve milli eğitim müdürlüğüne hepiniz tek tek şikayet ederseniz okula müfettiş gönderirler

müdür bize yaptığınız suç biz sizi şikayet edebiliriz dedi
Hangi kanunda yazdığını sorsana, yönetmelik gibi bişeyi gösterirse de yönetmelikle suç ve ceza koyulamaz korkmayın hakkınızı arayın

Cimere ve milli eğitim müdürlüğüne hepiniz tek tek şikayet ederseniz okula müfettiş gönderirler

Hangi kanunda yazdığını sorsana, yönetmelik gibi bişeyi gösterirse de yönetmelikle suç ve ceza koyulamaz korkmayın hakkınızı arayın
Hocam dediğim çoğu kişi gidip özür dilemiş biz artık 5-6 kişi filan kaldık ama kimse yanaşmıyor tekrar yapmaya baya boş yaptı bugün müdür yok sizi kandirmasinlar filan dedi bunlar müdüre kandı

Hocam dediğim çoğu kişi gidip özür dilemiş biz artık 5-6 kişi filan kaldık ama kimse yanaşmıyor tekrar yapmaya baya boş yaptı bugün müdür yok sizi kandirmasinlar filan dedi bunlar müdüre kandı
Bi daha yaparsa gidin milli eğitim müdürlüğüne yüz yüze şikayet edin. Kendileri Kpssden 70 alıp burda gencecik insanlara hakaret etme hakkını aldıklarını zannediyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,201
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri