Windows 10'a sahipseniz Microsoft'un sitesinden Windows 11'i indirebilirsiniz. Kendi Windows 10 sürümüze göre uyarlanır.Arkadaşlar merhaba ücretsiz ve yasal bir şekilde Windows 11 kullanabilmenin bir yolu var mı
Bilgisayarım freedosWindows 10'a sahipseniz Microsoft'un sitesinden Windows 11'i indirebilirsiniz. Kendi Windows 10 sürümüze göre uyarlanır.
Kanka key alman lazım yasal değil orasını söyliyim ama diğerr türlü 3 4 K vermen lazım tam fiyatını bilmiyorum yada forumda Kerem adında moderatör ün yazdığı yazıdaki gibi yapabilirsin onu daha bulamadımArkadaşlar merhaba ücretsiz ve yasal bir şekilde Windows 11 kullanabilmenin bir yolu var mı
O zaman önce Windows 10 gerekli. Windows 11 için Windows 10'a sahip olmanız gerek. Windows 11, Windows 10'a bir upgrade gibiBilgisayarım freedos
Ücretli yoldan çözüm olarak key almak.O zaman önce Windows 10 gerekli. Windows 11 için Windows 10'a sahip olmanız gerek. Windows 11, Windows 10'a bir upgrade gibi
ben 11 i format attım atalı 6 ay oldu daha ürün anahatarı sormadıBilgisayarım freedos
Arkadaşlar merhaba ücretsiz ve yasal bir şekilde Windows 11 kullanabilmenin bir yolu var mı
Direkt 11 olarak freedosa yükleniyor mu yoksa ilk 10 atıp sonra 11 mi yüklemeliyiz?ben 11 i format attım atalı 6 ay oldu daha ürün anahatarı sormadı
Virüs bulaşma gibi bir şey olur muO zaman önce Windows 10 gerekli. Windows 11 için Windows 10'a sahip olmanız gerek. Windows 11, Windows 10'a bir upgrade gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ücretli yoldan çözüm olarak key almak.
Teşekkürler kanka
PC yoksa Windows nasıl atıcam usb ye?Virüs bulaşma gibi bir şey olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler kanka
yükleniyorDirekt 11 olarak freedosa yükleniyor mu yoksa ilk 10 atıp sonra 11 mi yüklemeliyiz?
internet kafePC yoksa Windows nasıl atıcam usb ye?
Bende öyle düşündüm de bu usb den geçen virüsler olmaz mı?internet kafe