bizim buzdolabının düzgün olmadığını öğrendim şuan. Memnunduk halbukievi baştan yeniliyorruz hocam depremden dolayı en düzgün buz dolabları 20k dan baslıyo zaten
Hayır 30k dolaba vermek nasıl bir mantık anlayamadım. Bu arada bende arçelikte çalısıyorum konuya uzakta sayılmam.bizim buzdolabının düzgün olmadığını öğrendim şuan. Memnunduk halbuki![]()
bizimki küstü, peynir alıcaktım vermedi lavukbizim buzdolabının düzgün olmadığını öğrendim şuan. Memnunduk halbuki![]()
O zaman şöyle diyeyimen düzgünden bahsettiğim xxl buz dolabı arıyoruz normal buz dolabları normal fiyat zaten üzmek istemedim
dedigim gibi xxl buz dolabları cok pahalıdan baslıyo almısken kaliteli alalım diyoruzHayır 30k dolaba vermek nasıl bir mantık anlayamadım. Bu arada bende arçelikte çalısıyorum konuya uzakta sayılmam.
güncelledim daha ucuzmuş burada.daha ucuz link
n11'den Siemens KG86NAID1N XXL 631 LT No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Siemens KG86NAID1N XXL 631 LT No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı Fiyatları ve Özellikleri
Siemens KG86NAID1N XXL 631 LT No-Frost Kombi Tipi Buzdolabı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com