Vindicator
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 10000
şu laptopu almayı düşünüyorum ekran olarak 14 inç tercihimdir bu ürün alınır mı veya bu fiyat bandında başka hangi laptopları alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Birebir aynı model mi pekiKullanıyorum çok memnunum.
Evet. Aynı satıcıdan aldım, Teknosa'dan.Birebir aynı model mi peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birebir aynı model mi peki
Nasıl peki klavyesinde aydınlatma varmı oyun oynadınız mı performansı nasıl birde m2 ssd değil mi yani 15-20 sn maks pc açılması lazımEvet. Aynı satıcıdan aldım, Teknosa'dan.
PC 7-8 saniyede açılıyor, klavyede aydınlatma yok, cs, valorant, lol gibi oyunlarda min 100 fps, Diğer oyunları denemedim. Genel olarak çok memnunum.Nasıl peki klavyesinde aydınlatma varmı oyun oynadınız mı performansı nasıl birde m2 ssd değil mi yani 15-20 sn maks pc açılması lazım
Isınıyor mu peki iyi denk geldi böyle alacağım laptopu kullanan birisiPC 7-8 saniyede açılıyor, klavyede aydınlatma yok, cs, valorant, lol gibi oyunlarda min 100 fps, Diğer oyunları denemedim. Genel olarak çok memnunum.
Ağır oyuncu laptopları gibi ısınmıyor ama elbette ısınıyor. Oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini görmedim şuana kadar. Gündelik kullanımda ısınma yok. Hatta gündelik kullanımda fanı en düşük modda kullanıyorum ona rağmen ısınma yok.Isınıyor mu peki iyi denk geldi böyle alacağım laptopu kullanan birisi
Çok iyi o zaman görüntü kalitesi nasıl pekiAğır oyuncu laptopları gibi ısınmıyor ama elbette ısınıyor. Oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini görmedim şuana kadar. Gündelik kullanımda ısınma yok. Hatta gündelik kullanımda fanı en düşük modda kullanıyorum ona rağmen ısınma yok.
ekran çok kaliteli değil. yandan, yukarıdan bakılınca görüntü kalitesi düşüyor.Çok iyi o zaman görüntü kalitesi nasıl peki
Merhaba bugün itibari ile laptopuma kavuştum win 11 yükledim fakat touchpaddeki numaraları aktif edemedim yardımcı olabilir misinekran çok kaliteli değil. yandan, yukarıdan bakılınca görüntü kalitesi düşüyor.
Touchpad in Sağ üsttün de on/off var, Oraya bir kere tıklayınca açılıyor. Açılmazsa Windows güncellemelerini ve bu siteden Driver ları yükle.Merhaba bugün itibari ile laptopuma kavuştum win 11 yükledim fakat touchpaddeki numaraları aktif edemedim yardımcı olabilir misin
www.asus.com
sen win10 mu kurdun win11 miMerhaba bugün itibari ile laptopuma kavuştum win 11 yükledim fakat touchpaddeki numaraları aktif edemedim yardımcı olabilir misin