Asus Vivobook 14 M1402IA-EK136-16 Alınır mı

Kullanıyorum çok memnunum.

Nasıl peki klavyesinde aydınlatma varmı oyun oynadınız mı performansı nasıl birde m2 ssd değil mi yani 15-20 sn maks pc açılması lazım
PC 7-8 saniyede açılıyor, klavyede aydınlatma yok, cs, valorant, lol gibi oyunlarda min 100 fps, Diğer oyunları denemedim. Genel olarak çok memnunum.

Isınıyor mu peki iyi denk geldi böyle alacağım laptopu kullanan birisi
Ağır oyuncu laptopları gibi ısınmıyor ama elbette ısınıyor. Oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini görmedim şuana kadar. Gündelik kullanımda ısınma yok. Hatta gündelik kullanımda fanı en düşük modda kullanıyorum ona rağmen ısınma yok.

Ağır oyuncu laptopları gibi ısınmıyor ama elbette ısınıyor. Oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini görmedim şuana kadar. Gündelik kullanımda ısınma yok. Hatta gündelik kullanımda fanı en düşük modda kullanıyorum ona rağmen ısınma yok.
Çok iyi o zaman görüntü kalitesi nasıl peki

Merhaba bugün itibari ile laptopuma kavuştum win 11 yükledim fakat touchpaddeki numaraları aktif edemedim yardımcı olabilir misin
Touchpad in Sağ üsttün de on/off var, Oraya bir kere tıklayınca açılıyor. Açılmazsa Windows güncellemelerini ve bu siteden Driver ları yükle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,906
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri