Nyrxia
80+ Bronze
- Katılım
- 13 Kasım 2021
- Mesajlar
- 766
- Reaksiyon skoru
- 497
Alıntı yaptığın mesaj sahibi için söyledim.Al işte ben ne dedim şimdi bana böyle kötü sözler söylüyorsun ben burda konuyu tartışalım diyorum sen moderatör etiketliyorsun.
Alıntı yaptığın mesaj sahibi için söyledim.Al işte ben ne dedim şimdi bana böyle kötü sözler söylüyorsun ben burda konuyu tartışalım diyorum sen moderatör etiketliyorsun.
Onu geç bak şu ülkede milliyetçiliği faşizm gösterem adamlar var.Atatürk en büyük dahi diktatördür knk çok büyük adam atam
Milliyetçilik ama normal bir milliyetçilik degil demek istemiştim sankiknk herif bir miileti silmek istedi yok etmeye çalıştı bu ırkçılık değil mi
Peki.Alıntı yaptığın mesaj sahibi için söyledim.
haklsıın faşizmi bilmeyen eleman çok ükedeOnu geç bak şu ülkede milliyetçiliği faşizm gösterem adamlar var.
Malesef 14-15 yaşındaki çocuklar oluyor genelde hitler ve stalin seviciler.haklsıın faşizmi bilmeyen eleman çok ükede
14-15 Yaşında degilim, evet bunu bana dediniz.Malesef 14-15 yaşındaki çocuklar oluyor genelde hitler ve stalin seviciler.
Anlamak güç
almanlarda böyle tipler çok.mesela bismarck.Dümdüz ırkçı cani bir katil,
Almanlar gibi bir milletin geçmişinde büyük bir kara leke.
Sevmemeleri çok normal değil mi?
Ülkeye katkıları da evet var ama tartışılacak da çok yanı var.
yok bilmiyorum kanka.diktatörlük ne biliyon mu knk
Tamam fikrimi degiştirdim artık nefret duyuyorum ona mutlu musun artıkYıl olmuş 2023, milyonlarca insan ölmüş o zaman. Daha kurşun sesi barut kokusu bilmeyen askerlik bile yapmamış insanların bu kadar saçma soru sormaları gerçekten düşündürüyor. Savaş dediğiniz çocuk oyuncağı değil bakın Ukrayna ve Rusya'ya kim ne kazanıyor, kim ne kaybediyor? Kazancı olanlar Amerika ve Avrupa, silah tüccarları v.s. kaybedenler kim Rus ve Ukraynalı askerler ve bu ülkelerin sivilleri. Yani bilgisayar koltuğundan tarih veya alternatif tarih izleyerek yorumlamak saçma bir şeydir ki tarihi yorumlayacak kadar tahsilatı olmayan kişiler genellikle böyle insanlara hayranlık duyuyor. Milyonlarca insan öldürmüştür, milyonlarca kendi vatandaşının ölümüne sebep olmuştur en sonunda da 5m² bir odada aciz bir şekilde intihar etmiştir.
Savaşsa iyi yine, yoldan geçeni alıp işkence ederek öldürmüş.Yıl olmuş 2023, milyonlarca insan ölmüş o zaman. Daha kurşun sesi barut kokusu bilmeyen askerlik bile yapmamış insanların bu kadar saçma soru sormaları gerçekten düşündürüyor. Savaş dediğiniz çocuk oyuncağı değil bakın Ukrayna ve Rusya'ya kim ne kazanıyor, kim ne kaybediyor? Kazancı olanlar Amerika ve Avrupa, silah tüccarları v.s. kaybedenler kim Rus ve Ukraynalı askerler ve bu ülkelerin sivilleri. Yani bilgisayar koltuğundan tarih veya alternatif tarih izleyerek yorumlamak saçma bir şeydir ki tarihi yorumlayacak kadar tahsilatı olmayan kişiler genellikle böyle insanlara hayranlık duyuyor. Milyonlarca insan öldürmüştür, milyonlarca kendi vatandaşının ölümüne sebep olmuştur en sonunda da 5m² bir odada aciz bir şekilde intihar etmiştir.