Neler Yeni

Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Hitlerin Almanları üstün gördüğü falan yok. Sadece kendisini üstün görürdü.
"Ben bu dünyaya insanları güçlendirmek için değil, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim."

JSezar

80+ Silver
Dümdüz ırkçı cani bir katil,
Almanlar gibi bir milletin geçmişinde büyük bir kara leke.
Sevmemeleri çok normal değil mi?
Ülkeye katkıları da evet var ama tartışılacak da çok yanı var.
almanlarda böyle tipler çok.mesela bismarck.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Yıl olmuş 2023, milyonlarca insan ölmüş o zaman. Daha kurşun sesi barut kokusu bilmeyen askerlik bile yapmamış insanların bu kadar saçma soru sormaları gerçekten düşündürüyor. Savaş dediğiniz çocuk oyuncağı değil bakın Ukrayna ve Rusya'ya kim ne kazanıyor, kim ne kaybediyor? Kazancı olanlar Amerika ve Avrupa, silah tüccarları v.s. kaybedenler kim Rus ve Ukraynalı askerler ve bu ülkelerin sivilleri. Yani bilgisayar koltuğundan tarih veya alternatif tarih izleyerek yorumlamak saçma bir şeydir ki tarihi yorumlayacak kadar tahsilatı olmayan kişiler genellikle böyle insanlara hayranlık duyuyor. Milyonlarca insan öldürmüştür, milyonlarca kendi vatandaşının ölümüne sebep olmuştur en sonunda da 5m² bir odada aciz bir şekilde intihar etmiştir.

Yıl olmuş 2023, milyonlarca insan ölmüş o zaman. Daha kurşun sesi barut kokusu bilmeyen askerlik bile yapmamış insanların bu kadar saçma soru sormaları gerçekten düşündürüyor. Savaş dediğiniz çocuk oyuncağı değil bakın Ukrayna ve Rusya'ya kim ne kazanıyor, kim ne kaybediyor? Kazancı olanlar Amerika ve Avrupa, silah tüccarları v.s. kaybedenler kim Rus ve Ukraynalı askerler ve bu ülkelerin sivilleri. Yani bilgisayar koltuğundan tarih veya alternatif tarih izleyerek yorumlamak saçma bir şeydir ki tarihi yorumlayacak kadar tahsilatı olmayan kişiler genellikle böyle insanlara hayranlık duyuyor. Milyonlarca insan öldürmüştür, milyonlarca kendi vatandaşının ölümüne sebep olmuştur en sonunda da 5m² bir odada aciz bir şekilde intihar etmiştir.
Tamam fikrimi degiştirdim artık nefret duyuyorum ona mutlu musun artık

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Savaşsa iyi yine, yoldan geçeni alıp işkence ederek öldürmüş.

Propagandaya katılıyorum ama şöyle, adamlar öyle bir lanse ediyorlar ki bütün dünya tarihinde en mağdur millet kendileriymiş gibi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom