C# ile ilgili bi sorum var

Necmer

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
56
Ben küçük bir program yapıyorum arkadaşlar sipariş uygulamasi gibi ürünleri seçip gönder dediğim zaman başka bir programa gitmesini isticem aynı internet üzerinden mesela 2 qdet bilgisayarım var şuan birine ürün secme programını digerine ise sectiğim urunleri gonder butonuna bastığımda ekrana gelecek program olacak aynı internet farklı pcler bunu nasil yapabilirim

aynı ağda ise tcp/ip ile yapilabiliyordu sanirim.
internet uzeri diyorsan ip surekli degistiginden hosting alıp veri tabani atarsin programına giris yapan kisiye gore bilgileri gosterebilirsin veya hosting para vermek yerine no ip falan vardi sanirim suan ucretsiz mi bilmem. bir bilgisayari server yaparsin baska bilgisayardan kodlari yazip cekersin o sekilde de yapabilirsin. ucretsiz host alıp once denemen daha iyi olur bazi siteler 2 ay bedava host veriyor veri tabanini hazirla at oraya veya 3-5tl belki daha fazla aylik ucret vererek sabit ip alabilirsin

Son düzenleme:
aynı ağda ise tcp/ip ile yapilabiliyordu sanirim.
internet uzeri diyorsan ip surekli degistiginden hosting alıp veri tabani atarsin programına giris yapan kisiye gore bilgileri gosterebilirsin veya hosting para vermek yerine no ip falan vardi sanirim suan ucretsiz mi bilmem. bir bilgisayari server yaparsin baska bilgisayardan kodlari yazip cekersin o sekilde de yapabilirsin. ucretsiz host alıp once denemen daha iyi olur bazi siteler 2 ay bedava host veriyor veri tabanini hazirla at oraya
Aynı ağ dostum deniyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,102
Üyeler
188,203
Son üye
braprap
Geri