🔥İndirim 🔥Blue Swich Mekanik Klavye %60 469'TL🔥

Reaksiyon skoru
6,907

N11'de 449'TL Aynı ürün.

3 Adet Renk var (SİYAH - BEYAZ - PEMBE) Fiyat Aynı

Alın geçin dostlar

Son düzenleme:
kalitesinide bi sorgulamak gerek

bu arada özelliklerde yanlış görmediysem red switch yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sesli olduğundan dolayı diyorsan bluenin satılma sebebi ses değil ki. Ben mesela red kullandım bir türlü alışamadım o yumuşaklığı ve doğrusallığa. Ben clicky ve sert istiyorum o yüzden mavi alacağım.
kanka ben de aynı bu şekilde düşünüyorum ama ailemle beraber yaşadığım için akşamları büyük sıkıntı oluyo blue, sırf o yüzden red e geçtim ve alışana kadar lol de en az 10 defa falan flash ulti falan attım durduk yerde :D

bu arada özelliklerde yanlış görmediysem red switch yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka ben de aynı bu şekilde düşünüyorum ama ailemle beraber yaşadığım için akşamları büyük sıkıntı oluyo blue, sırf o yüzden red e geçtim ve alışana kadar lol de en az 10 defa falan flash ulti falan attım durduk yerde :D
Alıştın mı peki? Ben oyun için değil kod yazmak için vs alacağım o yüzden rede alışabileceğimi sanmıyorum

Alıştın mı peki? Ben oyun için değil kod yazmak için vs alacağım o yüzden rede alışabileceğimi sanmıyorum
evet, kullandığım klavyenin switch i çok iyi, yazı yazması falan baya keyifli ama optik bir switch olduğu için tuşa çok az bi dokunsan bile direk algılıyo, dikkat etmek lazım :ROFLMAO:

evet, kullandığım klavyenin switch i çok iyi, yazı yazması falan baya keyifli ama optik bir switch olduğu için tuşa çok az bi dokunsan bile direk algılıyo, dikkat etmek lazım :ROFLMAO:
O çok kötü işte. Uzun zamandır laptop kullandığımdan laptopa alıştım onu da bilirsin sert olur ve bastığında kırt kırt edip hissettirir.
Redde dokunuyorum yazıyor :d çok sinir etmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,912
Üyeler
193,195
Son üye
Xastes
Geri