Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Benim gizlim yok knka buyurun gelin çay çoraba ikramım olurhocam bence fotoyu kaldırın hem senin adresin var hem birisinin numara var
Benim gizlim yok knka buyurun gelin çay çoraba ikramım olurhocam bence fotoyu kaldırın hem senin adresin var hem birisinin numara var
Eyvallah dostum sayende şampuan da aldıkÜrün Linki
5 Adet Sepete Ekleyin ve Satın Alırken PGRAMAZAN Kodunu Girin 101,80 TL Ödeyin
Alternatif Üürün
5 Adet Sepete Ekleyin ve Satın Alırken PGRAMAZAN Kodunu Girin 129,70 TL Ödeyin
Diğer İndirimli Ürünler İçin
Hocam başkasının numara da var. O sıkıntı yaratmasın.Benim gizlim yok knka buyurun gelin çay çoraba ikramım olur![]()
yetıstım 5 sampuan aldım tesekkurlerİlk mesajda diğer indirimli ürünler linki var. Orada sabunlar falan vardı galiba.
No problem knka yabancı değil o kaldırdım zatenHocam başkasının numara da var. O sıkıntı yaratmasın.
Yabancı olup olmaması sorun değil de hoş değil. Benim numarayı bile sadece ailem akrabalarım yakın arkadaşlarım ve hocalarım biliyor. Herkese açık yerde paylaşılmasını geçtim başka biriyle benden habersiz paylaşılması bile aşırı rahatsız eder beni.No problem knka yabancı değil o kaldırdım zaten
Kaldırdım knka sıkıntı yokYabancı olup olmaması sorun değil de hoş değil. Benim numarayı bile sadece ailem akrabalarım yakın arkadaşlarım ve hocalarım biliyor. Herkese açık yerde paylaşılmasını geçtim başka biriyle benden habersiz paylaşılması bile aşırı rahatsız eder beni.
Evet sadece eksta hacim olanda çok indirim oluyor ama ben denemek için 2 tanesini bademli olandan aldım 179 ödedim...Pantene değil ama Head and Shoulders a yetiştim sadece en baştakinde indirim oluyor ama
Neyse hocam. Merak ettim kim ki yabancı değil diyorsunuz?Kaldırdım knka sıkıntı yok![]()
Clear ın yok mu reis yaÜrün Linki
5 Adet Sepete Ekleyin ve Satın Alırken PGRAMAZAN Kodunu Girin 101,80 TL Ödeyin
Alternatif Üürün
5 Adet Sepete Ekleyin ve Satın Alırken PGRAMAZAN Kodunu Girin 129,70 TL Ödeyin
Diğer İndirimli Ürünler İçin