Last of us part1 şuan oynanırmı

halitxct

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,131
Başlamayı düşünüyorum şuan oynanırmı buglar optimizasyon hala kötümü ram 16 gb çoğu kişi 20 gb ram yiyo demişti ram yeterlimi

1080p de işlemciyi sömürüyor, 2k oynayabilirsen iyi olur.

Başlamayı düşünüyorum şuan oynanırmı buglar optimizasyon hala kötümü ram 16 gb çoğu kişi 20 gb ram yiyo demişti ram yeterlimi
hocam 16gb ram sıkıntı çıkarmaz, sadece oyunu ilk açtığınızda gölgelendiriciler oluşturuluyor gibi bir yükleme yapıyor, o bitmeden oyuna başlamayın

Ramde sorun olmaz da optimizasyon yine sorunlu. Yüksek boyutlu 3-4 tane güncelleme geldi, yine düzelen bir şey yok.

arada atıyor ama oynanır ya oyunu sevdim bayagı gerçekçi bendede 16 ram var yüksek ultra arası rahat akıyor
1681753026507.png

imzadaki sistemle korsan şekilde ilk çıktığı gün indirdim çok sıkıntılıydı patch geldikçe indirdim hepsini 1.0.7.0 a kadar yaptım ve bitirdim sorunsuzca. orta ayarlarda dlss kapalı 60 70 fps arasında bitirdim

imzadaki sistemle korsan şekilde ilk çıktığı gün indirdim çok sıkıntılıydı patch geldikçe indirdim hepsini 1.0.7.0 a kadar yaptım ve bitirdim sorunsuzca. orta ayarlarda dlss kapalı 60 70 fps arasında bitirdim
Hocam dlss neden açmadınız bi zararı mı oluyor, yoksa işlemciden dolayı darboğaza mı giriyor? Teşekkürler :)

Hocam dlss neden açmadınız bi zararı mı oluyor, yoksa işlemciden dolayı darboğaza mı giriyor? Teşekkürler :)
yok hocam darboğaz falan değil görüntü biraz çamurlaşıyodu ondan açmadım fps yeterliydi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,174,421
Üyeler
186,485
Son üye
chainfoot
Geri