Syncmaster35
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
2 tane hoparlör aldım. Pair özelliği ile kablosuz stereo deneyimi yaşamak için. Bakalım gelirse buradan isteyen arkadaşları bilgilendiririm.
Farklı hesaplardanmı2 tane hoparlör aldım. Pair özelliği ile kablosuz stereo deneyimi yaşamak için. Bakalım gelirse buradan isteyen arkadaşları bilgilendiririm.
Ben halihazırda kullanıyorum 2 hoparlörü de açıp birine iki kez tıklıyorsunuz stereo modda oluyorlar.2 tane hoparlör aldım. Pair özelliği ile kablosuz stereo deneyimi yaşamak için. Bakalım gelirse buradan isteyen arkadaşları bilgilendiririm.
Saat 11'de başlayacak diyordun bilader yalan konuşma.sabah aşırı herkes aradı ilk ben arayıp söyledim 15 dk da döndüler saat 10.00 dediler alan aldı
müşteri hizmetlerindeki salaq mine bana yanlış bilgi verdiSaat 11'de başlayacak diyordun bilader yalan konuşma.
yalan söylüyro bide ya hasdfsdmüşteri hizmetlerindeki salaq mine bana yanlış bilgi verdi
Telefoncuların hepsi tokatçı. Kılıftan tut, adaptörlere kadar sattıkları bütün aksesuarlar neredeyse sahte.Türk Telekomdan 430 TL ye aldığım Apple Şarj aletinin sahte çıkmasından sonra evet, imkansız.
aynenSaat 11'de başlayacak diyordun bilader yalan konuşma.
Saat 10 da başladı bayağı uzun bile kaldı sen yetişememişsin hatta hata falan mı var dedikte şimdilik alanlarda bir sıkıntı yok galiba sadece hoparlör bitmiş durumda diğerleri var gibiYine alamadık standart boş pazarama taktiği küçük oyunlarla uygulamayı büyütmeye çalışıyor
Kanka şuan olan ürünlerin linkini atabilir misin veya bakabileceğim bir link atabilir misinSaat 10 da başladı bayağı uzun bile kaldı sen yetişememişsin hatta hata falan mı var dedikte şimdilik alanlarda bir sıkıntı yok galiba sadece hoparlör bitmiş durumda diğerleri var gibi
Sepette düşüyor uygulamaya özelKanka şuan olan ürünlerin linkini atabilir misin veya bakabileceğim bir link atabilir misin