❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

Kopyalasalar bile kutu içindeki karton malzemenin kalitesinden bile anlaşılıyor. Bu ürünün bu fiyata satılması imkansız. Sahte olduğu garantili
İş bankasının uygulamasının 430 tllik şarj aletini 1 günlüğüne 250 tlden satması imkansız yani?

Saati belli olsaydi keske simdi bakiyorum hicbir şey kalmamis gece boşa bekledik, acemiler...

Kopyalasalar bile kutu içindeki karton malzemenin kalitesinden bile anlaşılıyor. Bu ürünün bu fiyata satılması imkansız. Sahte olduğu garantili
Burak Şolt'un videosunu izle karton malzeme kalitesi gör. Ayrıca niye imkansız olsun? Apple fiyatından %41 daha ucuza satıyorlar. Müşteri çekmek için olabilir, ellerinde eski fiyattan aldıkları yüklü stok olabilir. Bir çok sebebi olabilir.

Ben de orijinal olduğunu düşünmüyorum ama ürünü görmeden %100 sahte de diyemeyiz.

Saati belli olsaydi keske simdi bakiyorum hicbir şey kalmamis gece boşa bekledik, acemiler...
Saat verseler herkes o saatte siteye girip çıkacak. Ama Saat vermeyerek daha çok trafik yarattılar. Gece 12'den beri f5 yapan arkadaşlar var.

sabah aşırı herkes aradı ilk ben arayıp söyledim 15 dk da döndüler saat 10.00 dediler alan aldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri