Yardım Max 18K Gaming Laptop Önerisi

acer önermem servisleri rezalet panel kalitesi rezalet malzeme kaliteside rezalet

victuslarda cızırtı sorunu var (şansa bağlı bazılarında olmuyor) ve paneli nitrolarla aynı kalitede. eğer AAA oyun oynanmayacaksa lenovo çok daha mantıklı olur. işlemcisi daha güncel ve victustaki ram 4x2 yükseltme yapmak masraflı olur

victuslarda cızırtı sorunu var (şansa bağlı bazılarında olmuyor) ve paneli nitrolarla aynı kalitede. eğer AAA oyun oynanmayacaksa lenovo çok daha mantıklı olur. işlemcisi daha güncel ve victustaki ram 4x2 yükseltme yapmak masraflı olur
Hocam acere malzeme kalitesi kötü diyip ideapad mi önerdiniz

ideapadin malzeme kalitesi ahım şahım değil ama acerden kat kat iyi kaldı ki bu bütçedeki cihazlarda öyle metal kasa beklemek olmaz giriş seviyesi bunlar
Acerin son 2 nesli malzeme kalitesi olarak ideapaddan iyi. Servise önem veriyorsa bence zaten monster almalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acerin son 2 nesli malzeme kalitesi olarak ideapaddan iyi. Servise önem veriyorsa bence zaten monster almalı
Ayrıca ideapadlerin ekran kartı watt değetide max p değil diye biliyorum. Acerin max p

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ideapadlerin ekran kartı watt değetide max p değil diye biliyorum. Acerin max p
2 bilgisayarı da kullandım acerin malzeme kalitesi ciddi anlamda çok kötü. ideapad çok daha iyi. her dokunduğumda iz bırakıyordu nitro serisi. bir de yeni serisini kullanmıştım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,593
Üyeler
197,238
Son üye
gnymzrk
Geri