Çözüldü✓ Bu sisteme bu ekran kartı yeterli mi?

murat ustam açıklar zatende garantiyegöndersen bile kullanıcı hatası diyip geri gönderiyorlar yani bi artısı yok .d
Hocam onu da geçtim fatura da yok kutu da yok ee ben niye KFG’li ürün alacakken o meblaya gidip çakma bilgisayarcının malını alayım ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen varsa 3090 90ti öneririm yoksa 3080ti al 1440p de uzun süre rahat oyun oynarsın
Ben 2K için almıyorum hocam 1080p için alıyorum 2K sonra bütçe toparlayınca monitör dahil geçeceğim.

Hocam onu da geçtim fatura da yok kutu da yok ee ben niye KFG’li ürün alacakken o meblaya gidip çakma bilgisayarcının malını alayım ki?
tercih meselesi saygı duyarım.

Ben 2K için almıyorum hocam 1080p için alıyorum 2K sonra bütçe toparlayınca monitör dahil geçeceğim.
Garantili 3080 12gb ye bakın sonra sistemi tamamen satar sonraki zamanlarda 4070/ti toplarsın

Garantili 3080 12gb ye bakın sonra sistemi tamamen satar sonraki zamanlarda 4070/ti toplarsın
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-3080-10gb-gigbyte-1092314306/detay

Bu alınır mı hocam?

Ankaradayım hocam param güvende ile alabilirim ya da yakınsa bana elden alabilirim.

11k çok gibi geldi bana

attığın gayet güzel fakat benchmarka bakmak gerek gigada kronik ısı sorunu çok fazla
O zaman satıcı ile görüşüp güncel bir benchmark videosu isteyim hocam peki kaç dk da belli olur ve ısı yüzde kaç olursa sıkıntılıdır?

3070Ti kurtarmaz mı hocam?

O zaman satıcı ile görüşüp güncel bir benchmark videosu isteyim hocam peki kaç dk da belli olur ve ısı yüzde kaç olursa sıkıntılıdır?

3070Ti kurtarmaz mı hocam?
10 dk yeterli

murat ustam açıklar zatende garantiyegöndersen bile kullanıcı hatası diyip geri gönderiyorlar yani bi artısı yok .d
kfg daha çok garantiden dolayı değil, bir sorun olsa ben de hallederim sadece kartın ne kadar kullanıldığını belirten bir şey benim için mesela

testi 0x msaa 1920-1080 iste, 8x bir hiledir ısıyı daha düşük gösterip kartı daha az yorar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri