Mcdonald's oyun konusu

hocam imessage yok bende telegram danda üye olmak için 2 aydır sms bekliyorum :ROFLMAO:
buradan mesajlaşalım olmadı ya da canınız sağolsun
teknoloji caginda ortak bi platform bulamadik mi simdi? :))) mesaj attim, istersen eklersin whatsapp'tan. numarani vermek istemezsin diye telegram teklif etmistim biraz da. :) kupon bosa gitmesin, bi arkadas yararlansin istemistim sadece. :) sevgiler.

teknoloji caginda ortak bi platform bulamadik mi simdi? :))) mesaj attim, istersen eklersin whatsapp'tan. numarani vermek istemezsin diye telegram teklif etmistim biraz da. :) kupon bosa gitmesin, bi arkadas yararlansin istemistim sadece. :) sevgiler.
hocam yazdim telegramdan bakablr misiniz 🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullanmayacak olan arkadaslar telegramdan yazablr mi bari ben kullanayim😀 : eyupscft

749da kaldım kafayı yicem

herkese bigmac bize milkshake şakamı bu

Bana bir arkadaşım sabah yazdı hemen girdim ilk denememde yaptım big maci seçtim ödül sonra hata oluştu opss dedi vermedi ya :/

Dün 700 idi 750 oldu Allah belanı ....

Niye gereksiz zor yahu? Bugunu bulmuştum 100 150 defa oynadım yine geçemedim bugu düzelttiler yarın yeni bug bulmayı deneyeceğim

Burger kinge veda.

Lan nasıl 500 üstü puan yapıyorsunuz ben 349'da kaldım
Toplayamıyoruz işte 🤣
Bu arada yeni keşfettim zaman kazanmak için illada yan yana 4 lü olmak zorunda değil yani kare 4 lü yapınca zaman veriyor

Niye gereksiz zor yahu? Bugunu bulmuştum 100 150 defa oynadım yine geçemedim bugu düzelttiler yarın yeni bug bulmayı deneyeceğim
Ya gerçekten keşke dün puan yemiyorken deneseydim
Bulunca biride haber etsene😃

nasıl ve nerden oynuycam

Geri