Çözüldü✓ Monster harici ekran kartı kullanmıyor

İlk başta Gta V de sanıyordum, fakat valoranta girdiğim vakit farkettim diğer oyunlarda da aynı şekil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle söyleyeyim, değerleri sürekli izliyorum, 5 saniye boyunca harici ekran kartını kullanırken aniden 20 saniye boyunca dahili ekran kartına yük biniyor, sürekli bu döngü içerisinde.
Kanka ekran kartını zorlasana Benchmarkla

furmark.png

Aynı bahsettiğim gibi, üç-beş saniye boyunca harici ekran kartını %100 kullanırken aniden İntel ekran kartına yük biniyor, harici ekran kartının yükü azalıyor.

İlk başta Gta V de sanıyordum, fakat valoranta girdiğim vakit farkettim diğer oyunlarda da aynı şekil.

Şöyle söyleyeyim, değerleri sürekli izliyorum, 5 saniye boyunca harici ekran kartını kullanırken aniden 20 saniye boyunca dahili ekran kartına yük biniyor, sürekli bu döngü içerisinde.
@Emmree

Merhaba 1 yıldır monster abra a7 v13.2.3 modelini kullanıyorum. Oyunlarda harici ekran kartını fazla kullanması gerekirken intel ekran kartını fazla kullanıyor bu nedenle fps aşırı düşük ve çok fazla drop yiyorum. Bilgisayarım intel i5 11400h işlemci ve 3050ti ekran kartı özelliklerine sahip. GeForce experince de her güncelleme yaptığımda aynı sorunu yaşıyorum. Aklıma gelebilecek her türlü çözümü denedim, internette gördüğüm her şeyi denedim yoruldum artık. Bu sorunumun çözümünü bulana para ödülü vereceğim neredeyse o dereceye geldim. Teknik servise yollamak istemiyorum uzun süre bilgisayarsız kalamam. Aşağıda
valorant oynarken ki değerlerim görülmekte.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yok bu şu sorunuma çözüm bulabilecek?
Monsterdan BIOS dosyalarını isteyip BIOS'u güncelle hocam. Eğer sorun çözülmezse Windows 11 formatı oluşturup Windows 11 yükle.

Monsterdan BIOS dosyalarını isteyip BIOS'u güncelle hocam. Eğer sorun çözülmezse Windows 11 formatı oluşturup Windows 11 yükle.
Windows 11 yüklersem kesin çözülür mü sorun? Monster bios dosyalarını paylaşmıyor genellikle, almak ölüm gibi bir şey. Başka önerebileceğin çözüm var mı hepsini deneyeyim?

Windows 11 yüklersem kesin çözülür mü sorun? Monster bios dosyalarını paylaşmıyor genellikle, almak ölüm gibi bir şey. Başka önerebileceğin çözüm var mı hepsini deneyeyim?
E-mail gönder sana BIOS dosyalarını atarlar. Aklımdaki diğer tüm yolları denemişsin gibi duruyor. Windows 11 de belki çözüm olabilir.

E-mail gönder sana BIOS dosyalarını atarlar. Aklımdaki diğer tüm yolları denemişsin gibi duruyor. Windows 11 de belki çözüm olabilir.
Biosu güncellemek işe yarar mı? Bildiğim kadarıyla güncellersem garanti dışına çıkıyor.

Geri