- Reaksiyon skoru
- 534
Anlamadığım bi şekilde sürekli oyunbozanlıktan ban yiyorum dün 8 gün yedim 6kya yakın envanter var kalıcı vac atıcaksa envanteri başka hesaba taşıcam bilgisi olan var mı ?
uyarı attımı hocam öncesinde oyunbozanlıktan yemişmiydin 1-2 hafta ban ?Kendi takımıma 3 karşı takıma 4 adet hile geldiği için trollediğim ( kendi adamlarımın önüne flaş atmak, double door girişini engellemek anlamsız t base smokları vs. ) rekabetçi maçında VAC ban yedim. Evet steam desteğe yazdım ama açılmadı zaten olay olalı 1 yıl oluyor. Sadece o maçta oynayan 10 oyuncudan 8 tanesi ben de dahil olmak üzere VAC ban yedi ve hiçbiri açılmadı. Benim fikrim envanteri sağlama al.
oyunbozanlık yaparsan oyunbozanlıktan ban yersin neyi anlamadın?Anlamadığım bi şekilde sürekli oyunbozanlıktan ban yiyorum dün 8 gün yedim 6kya yakın envanter var kalıcı vac atıcaksa envanteri başka hesaba taşıcam bilgisi olan var mı ?
Yapsam yedim diye gocunmam ve cümleme anlamadığım bir şekilde ile başlamam okuduğunu anlamıyormusun sen ?oyunbozanlık yaparsan oyunbozanlıktan ban yersin neyi anlamadın?
Hayır normalde troll bi oyuncu değilim. İlk ve tek trollediğim maç oydu maçta 7 tane mevlana olunca kendimce quit atmak veya afk kalmak yerine böyle bir yol izledim ve sonuç malum.uyarı attımı hocam öncesinde oyunbozanlıktan yemişmiydin 1-2 hafta ban ?
aynen kanka haha arkadaşların report etmiş seni oyun bozanlık yüzünden anlamadım ayağına yatmana gerek yok.Yapsam yedim diye gocunmam ve cümleme anlamadığım bir şekilde ile başlamam okuduğunu anlamıyormusun sen ?
Kanka sen ne anlatıyon nerden biliyon böyle olduğunu, arkadaşlarımın reportladığını nasıl bu kadar eminsin ?aynen kanka haha arkadaşların report etmiş seni oyun bozanlık yüzünden anlamadım ayağına yatmana gerek yok.
ikizim 21 gün yedi kanka üstü var ama ne kadar işteFazla oyunbozanlık şikayeti alırsan 14 gün ban yiyosun max
CS GO rekabetçi Ban Süreleriikizim 21 gün yedi kanka üstü var ama ne kadar işte
yaşadım çünkü hahaKanka sen ne anlatıyon nerden biliyon böyle olduğunu, arkadaşlarımın reportladığını nasıl bu kadar eminsin ?
Ben seni engellıyorum kardesım kendıne ıyı bakCS GO rekabetçi Ban Süreleri
İlk bekleme süresi (seviye 1) – 30 dakika sürer. İkinci bekleme süresi (seviye 2) – 2 saat sürer. Üçüncü bekleme süresi (seviye 3) - 24 saat sürer. Dördüncü bekleme süresi (seviye 4) – 1 hafta sürer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşadım çünkü haha
knk valla ben 14 günde bir 14 gün ban yiyorum ikizin overwatch'a düşmüş olabilirikizim 21 gün yedi kanka üstü var ama ne kadar işte