🔥İndirim Samsung EO-IA500B 3.5mm Kablolu Kulaklık 5TL

1682367443516.png

Nays kampanyası hakkında şaka yapıyorsunuz sanırım ama ciddiye alan varsa diye attım.

Aga site kilit alamıyorum

alamadım bende

Site patlıyor naptınız beyler

30 dk öncesinden sepete vs de eklemiştim son 5 dk kala sepetteki ürünüm silindi 3 telefondan birden girdim hepsinde de sepetteki ürün silindi yeniden ekledim yine silindi. Bildiğin dolandırıcılık uygulama desen çalışmıyor yenilemekten gına geldi.

Geçen haftaki mi band 7 , mi outdoor , kulaklık vs onları aldim hala kargoya bile verilmedi rezalet ya pazarama pişmanlıktır.

Geçen haftaki mi band 7 , mi outdoor , kulaklık vs onları aldim hala kargoya bile verilmedi rezalet ya pazarama pişmanlıktır.
Bayram girdi araya normaldir bugün yarın verilir kargoya

30 dk öncesinden sepete vs de eklemiştim son 5 dk kala sepetteki ürünüm silindi 3 telefondan birden girdim hepsinde de sepetteki ürün silindi yeniden ekledim yine silindi. Bildiğin dolandırıcılık uygulama desen çalışmıyor yenilemekten gına geldi.

ne rezaleti adam indirim yaptı alıyon sonra geç verdi en az ürün başı 100 tl karla bile satarsın ama rezalet sanki ihtiyacın vardıda aldın ucuz diye aldın bayrama denk geldi benimki dağıtıma çıkmasına rağmen 5 gün gecikti

Bayram girdi araya normaldir bugün yarın verilir kargoya
Ondan öncesinde de indirimde yine pazaramadan kulaklik almistim 2.5 ay önce felan 1 ay boyunca kargoya verilmemişti zar zor ücret iadesi alabilmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne rezaleti adam indirim yaptı alıyon sonra geç verdi en az ürün başı 100 TL karla bile satarsın ama rezalet sanki ihtiyacın vardıda aldın ucuz diye aldın bayrama denk geldi benimki dağıtıma çıkmasına rağmen 5 gün gecikti
Tek yasadigim problem bu değil çünkü pazaramayla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri