Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Buds FE Kulaklık 1150 TL 🔥

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Deneyimlemedim. Ses olarak değerlerine de bakmadım ama kötü yorum yapmak istemem. Giriş seviyesi Samsung alacağınıza , İndirimde Anker veya jabra alabilirsiniz. Almışken bir kez alıyorsunuz sağlam alın. Sonra servis vs uğraşmayın. Ben yaklaşık 2 yıldır liberty 3 pro kullanıyorum. Telefonum S21 (exynos versiyon). İşlemcisinden dolayı çok sıkıntı çekiyorum. Rastgele ses gecikmesi, Kopma veya ses kalitesinde bozulma yaşıyorum. Bilgisayarda bu sorunu yaşamıyorum veya snap660 işlemcili Redmi note 7 (custom rom) 'lu telefonumda her hangi bir sorun yaşamıyorum. Buds FE de belki bu sorunu yaşamayacaksınız. Ama kaliteli ses almaktan mahrum olabilirsiniz. Onun için adam akıllı indirimde kaliteli bir kulaklık alırsanız sizin için daha iyi olur. Ben bütün ürünlerimi Anker'e geçirdim. Şarj aletinden tut motion+ hoparlöre kadar. Parayı bir kez sağlam ödeyince hazzı anlıyorsunuz. Yanlış anlamayın asgari ücretin az üstünde alıyorum. Giderlerim de cabası ama teknolojiden geri kalmamak gerekiyor. Şarj aletinin en büyük artısı Telefon veya şarj aleti ısınmıyor. hoparlör olarak da , Sony hoparlörüm ile kıyaslayınca dağlar kadar fark var (netlik - Bass vs ) . ** Almışken sağlam alın tam alın demek istiyorum :) ** Bu yüzden alacağınız ürün hijyen ürünü. Servislik durum olduğunda adamlara kanıtlamak için çok uğraşmanız gerekecek. Bilginize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24