Öneri Redmi note 11s Alınır mı?

Mert19383

80+
Reaksiyon skoru
6
Yurtdışı alacağım. Alacağım abi 8 gb ram ve 128 gb depolama olan modelini 5000 TL ye verebileceğini söyledi kabul etmeli miyim?

Yurtdışı alacağım. Alacağım abi 8 gb ram ve 128 gb depolama olan modelini 5000 TL ye verebileceğini söyledi kabul etmeli miyim?

Redmi Note 11S
fleurHelio G96Yazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.)

Buna göre al alıcaksan hocam.

Telefon konusunda cahilim şimdi ne anlatmaya çalışmışki burada aydınlatır mısınız? :)
imei atmadan bu cihazı 8 ay kullanabilirsin 8 ay sonra şebeke gider yıl sonunda tekrar aktif olur fakat imei atılırsa bu tarz şebeke vs gitmez ama bazı cihazlar'da kalıcı imei atılamıyor örnek'teki gibi.

imei atmadan bu cihazı 8 ay kullanabilirsin 8 ay sonra şebeke gider yıl sonunda tekrar aktif olur fakat imei atılırsa bu tarz şebeke vs gitmez ama bazı cihazlar'da kalıcı imei atılamıyor örnek'teki gibi.
Oradaki adam bana imei işleminin basit olacağını söylemişti. Usb ile kayıt yapıcağım tarzı birşeyler demişti. Sorun olmaz olursa gel dedi. Peki telefon özellik olarak nasıldır?

Oradaki adam bana imei işleminin basit olacağını söylemişti. Usb ile kayıt yapıcağım tarzı birşeyler demişti. Sorun olmaz olursa gel dedi. Peki telefon özellik olarak nasıldır?
dostum basit olmasına basit ama yd ürünü ve aldığın yerin bu tarz konu'larda deneyimli olması lazım yoksa çok sıkıntı çekersin ve iade almaz ürünü şayet tanıdık vs bir yer değilse söz'de yardımcı oluyoruz diyorlar ama başına bir şey gelince telefonun genel'de arkasında durmuyorlar.

dostum basit olmasına basit ama yd ürünü ve aldığın yerin bu tarz konu'larda deneyimli olması lazım yoksa çok sıkıntı çekersin ve iade almaz ürünü şayet tanıdık vs bir yer değilse söz'de yardımcı oluyoruz diyorlar ama başına bir şey gelince telefonun genel'de arkasında durmuyorlar.
Aynı telefoncudan dedeme almıştım ve imei sorunu çıkmıştı. Geri götürdüğümde iade aldı ve yeni telefon verdi. Güven konusunda sorunumuz yok sözünün eri adam. Kalıcı imei atabilirim dedi note 11s için.

Aynı telefoncudan dedeme almıştım ve imei sorunu çıkmıştı. Geri götürdüğümde iade aldı ve yeni telefon verdi. Güven konusunda sorunumuz yok sözünün eri adam. Kalıcı imei atabilirim dedi note 11s için.
Kalıcı olarak nasıl atıyor box ilemi yoksa arka kapak sökülüp çip değişimi yaparakmı atıyor güven konusunda problem yoksa alabilirsin hocam.

Telefon özellikleri hakkında bilginiz varmı alıp pişman olur muyum? Kamerayı sadece özel anılarda fotoğraf çekmek için kullanıyorum, yani çok sık değil. Oyun olarak en ağır pubg, efootball tarzı şeyler oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalıcı olarak nasıl atıyor box ilemi yoksa arka kapak sökülüp çip değişimi yaparakmı atıyor güven konusunda problem yoksa alabilirsin hocam.
Direncsiz telefon oldugu icin basitce atabilirim dedi, sorun çıkarsa tekrardan imei atarız diyor. Beni kazacağını pek sanmıyorum ama telefondan da anlamıyorum.

Telefon özellikleri hakkında bilginiz varmı alıp pişman olur muyum? Kamerayı sadece özel anılarda fotoğraf çekmek için kullanıyorum, yani çok sık değil. Oyun olarak en ağır PUBG, efootball tarzı şeyler oynuyorum.
pubg tarzı ise mi 10t almanızı öneririm veya poco x3 pro mi 10t 90 fps veriyor x3 pro 60 ve için'deki işlemciler çok sağlam 2 telefonun'da

PUBG tarzı ise mi 10t almanızı öneririm veya poco x3 pro mi 10t 90 fps veriyor x3 pro 60 ve için'deki işlemciler çok sağlam 2 telefonun'da
Adam şuan elinde başka telefon olmadığını söylemedi bütçem de çok fazla değil. Sanırsam bu telefonda pubg de 60 fps verebiliyormuş ve 90hz olayı hoşuma gitti. Kamerası nasıl bilginiz varmı pişman eder mi??

Adam şuan elinde başka telefon olmadığını söylemedi bütçem de çok fazla değil. Sanırsam bu telefonda PUBG de 60 fps verebiliyormuş ve 90hz olayı hoşuma gitti. Kamerası nasıl bilginiz varmı pişman eder mi??
mediatek işlemciler ısınınca saçmalıyor bazen elimde redmi note 8 pro var mediatek işlemcili 60 fps veriyor ilk başlar'da hafif ısınınca saçmalıyor biraz harici güzel cihaz snapdragon işlemciler genel'de daha stabil oluyor oyunlar'da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri