Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,575
2000tl param var tpde tutmak istemiyorum altın mi euromu yoksa dolarmi almaliyim
halka arz derken 2. el eşya gibi miKısa vadede kăr gözetliyorsa halka arzlara katılmak daha makul bence. Geçtiğimiz haftalarda katıldığım toplamı yaklaşık 2200-2300 tllik halka arzda kărım şuan 1500 TL civarında. Sadece Twitter vb yerlerden bu işleri yapan kişileri takip edip yorumları okumak dahi yeterli oluyor. Tabii ki bu bir yatırım tavsiyesi değil sadece aklında bulunsun![]()
2000 tl ile pek bi kazanç bekleme dostum uzun vade yatırıp yapmak istiyorsan eğer aylık olarak yatırım yapman lazım maaşının bir kısmını atıp unutman gerek altın kripto vs için bu durumda seni zengin etcek tek şey kripto uzun vade için en az 4 yıl kadar ama o kadar bekleyeceğini zannetmem 1000 tl kar görüp satarsın2000tl param var tpde tutmak istemiyorum altın mi euromu yoksa dolarmi almaliyim
2lira ile alsan almasan bir anlamj yok2000tl param var tpde tutmak istemiyorum altın mi euromu yoksa dolarmi almaliyim
halka arza gir2000tl param var tpde tutmak istemiyorum altın mi euromu yoksa dolarmi almaliyim
halka arz bu ara çok popülerleşti yakında onunda sonu gelir gibi bişe çıkabilirKısa vadede kăr gözetliyorsa halka arzlara katılmak daha makul bence. Geçtiğimiz haftalarda katıldığım toplamı yaklaşık 2200-2300 tllik halka arzda kărım şuan 1500 TL civarında. Sadece Twitter vb yerlerden bu işleri yapan kişileri takip edip yorumları okumak dahi yeterli oluyor. Tabii ki bu bir yatırım tavsiyesi değil sadece aklında bulunsun![]()