Neler Yeni

Paramla dolar'euro yoksa altınmı almalıyım

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
2000 TL ile pek bi kazanç bekleme dostum uzun vade yatırıp yapmak istiyorsan eğer aylık olarak yatırım yapman lazım maaşının bir kısmını atıp unutman gerek altın kripto vs için bu durumda seni zengin etcek tek şey kripto uzun vade için en az 4 yıl kadar ama o kadar bekleyeceğini zannetmem 1000 TL kar görüp satarsın :D
Bu arkadaşın dediğine katılıyorum. Bundan 1-2 ay önce halka arzlar neredeyse hiç vermiyordu şu anda halka arzlara katılıp her arzdan neredeyse 300-400tl kar geliyor. EUROPOWER şu anda herkese 500tlye yakın para kazandırdı ve eğer bu böyle devam ederse 800tlye kadar bile çıkabilir. Tek yapman gereken Ziraat bankasından kendine hesap açman. Daha sonra ZBorsa için ayrı hesap açacaksın. Ya da bunları yapmak istemiyorsan Midas üzerinden daha kolaylıkla yapabilirsin ama orada halka arz var mı bilmiyorum.

Mercy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yaşarcan ersayın
Borsadaki halka arzdan bahsediyorum. Son 1-1.5 yıldır çok popüler ve bence riske girmeye değer. Birçok katılımcı eşinin, anne ve babasının hesabını kullanarak da katılıyor. Son bir yıldır zararla borsaya giriş yapan hisse sayısı çok düşüktür inan

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Halka arz nedir?
firmalar hisselerinden bi kısmını halka sunuyor böylece ucuza hissedar topluyorlar firmada gelen para ile işine devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

firmalar hisselerinden bi kısmını halka sunuyor böylece ucuza hissedar topluyorlar firmada gelen para ile işine devam ediyor
bende bugün araştırıp 500tl yatırdım olayları anlamak adına cwene diye bi yer vardı

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Bu arkadaşın dediğine katılıyorum. Bundan 1-2 ay önce halka arzlar neredeyse hiç vermiyordu şu anda halka arzlara katılıp her arzdan neredeyse 300-400tl kar geliyor. EUROPOWER şu anda herkese 500tlye yakın para kazandırdı ve eğer bu böyle devam ederse 800tlye kadar bile çıkabilir. Tek yapman gereken Ziraat bankasından kendine hesap açman. Daha sonra ZBorsa için ayrı hesap açacaksın. Ya da bunları yapmak istemiyorsan Midas üzerinden daha kolaylıkla yapabilirsin ama orada halka arz var mı bilmiyorum.
caiz değil diyorlar ama ona

Top Bottom