Paramla dolar'euro yoksa altınmı almalıyım

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,575
2000tl param var tpde tutmak istemiyorum altın mi euromu yoksa dolarmi almaliyim

Bu aralar forumlarda ne çok yatırım konusu açılır oldu.

Ytd.

Altın mantıklı gibi geliyor.

Hepsi olur.

Kısa vadede kăr gözetliyorsa halka arzlara katılmak daha makul bence. Geçtiğimiz haftalarda katıldığım toplamı yaklaşık 2200-2300 tllik halka arzda kărım şuan 1500 tl civarında. Sadece Twitter vb yerlerden bu işleri yapan kişileri takip edip yorumları okumak dahi yeterli oluyor. Tabii ki bu bir yatırım tavsiyesi değil sadece aklında bulunsun :)

Kısa vadede kăr gözetliyorsa halka arzlara katılmak daha makul bence. Geçtiğimiz haftalarda katıldığım toplamı yaklaşık 2200-2300 tllik halka arzda kărım şuan 1500 TL civarında. Sadece Twitter vb yerlerden bu işleri yapan kişileri takip edip yorumları okumak dahi yeterli oluyor. Tabii ki bu bir yatırım tavsiyesi değil sadece aklında bulunsun :)
halka arz derken 2. el eşya gibi mi

Ben 3 Bölerdim Dolar Euro Altın uzun vade ise Altın tek Geçerim

2000tl param var tpde tutmak istemiyorum altın mi euromu yoksa dolarmi almaliyim
2000 tl ile pek bi kazanç bekleme dostum uzun vade yatırıp yapmak istiyorsan eğer aylık olarak yatırım yapman lazım maaşının bir kısmını atıp unutman gerek altın kripto vs için bu durumda seni zengin etcek tek şey kripto uzun vade için en az 4 yıl kadar ama o kadar bekleyeceğini zannetmem 1000 tl kar görüp satarsın :D

bana versen daha mantıklı bir karar olur 2k bu devirde para değil.

Kısa vadede kăr gözetliyorsa halka arzlara katılmak daha makul bence. Geçtiğimiz haftalarda katıldığım toplamı yaklaşık 2200-2300 tllik halka arzda kărım şuan 1500 TL civarında. Sadece Twitter vb yerlerden bu işleri yapan kişileri takip edip yorumları okumak dahi yeterli oluyor. Tabii ki bu bir yatırım tavsiyesi değil sadece aklında bulunsun :)
halka arz bu ara çok popülerleşti yakında onunda sonu gelir gibi bişe çıkabilir

Geri