Csgo drop dusmuyor??

Anonim175

80+
Reaksiyon skoru
27
2 günde toplam 6-7 tane yoldaş 10-11 tane rekabetçi 3-4 tane ölüm maçı attık arkadasimla ikimizede item düşmedi neden

2 günde toplam 6-7 tane yoldaş 10-11 tane rekabetçi 3-4 tane ölüm maçı attık arkadasimla ikimizede item düşmedi neden
Ölüm maçı ve yoldaşta çok zor atar. Rekabetçi oynamaya devam edin kesin düşecektir. Ben dün topluluk sunucusundan kasa düşürdüm. Orada da oynayabilirsiniz.

Seçkin hesap yoksa istersen 100 istersen 1000 maç at düşmüyor seçkin alman gerekiyor 249.99 tl o da

seçkin hesap mı? Seçkin olsa bile haftada 2 defa kesin düşer ondan sonrası çok zor düşüyor

Seçkin var mı (rekabetçi attığına göre var mb)
Var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seçkin hesap yoksa istersen 100 istersen 1000 maç at düşmüyor seçkin alman gerekiyor 249.99 TL o da
Seçkin var

seçkin hesap mı? Seçkin olsa bile haftada 2 defa kesin düşer ondan sonrası çok zor düşüyor
Seçkin var

Ölüm maçı ve yoldaşta çok zor atar. Rekabetçi oynamaya devam edin kesin düşecektir. Ben dün topluluk sunucusundan kasa düşürdüm. Orada da oynayabilirsiniz.
Topluluk sunuclari hep dolu oluyor

drop serverları var akşam oraya salıyorum ben hesabı haftada 2 kasa düşüyor

belli olmuyor 2 hafta önce 2.ölüm maçında düştü yani 20dk da ama bu hafta 2 saat açık koydum düşmedi

Var

Seçkin var

Seçkin var

Topluluk sunuclari hep dolu oluyor
İtem düşürme sunucuları var özellikle, afk kalarak youtubeda videolar var biraz bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,167
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri