Seçkin var mı (rekabetçi attığına göre var mb)2 günde toplam 6-7 tane yoldaş 10-11 tane rekabetçi 3-4 tane ölüm maçı attık arkadasimla ikimizede item düşmedi neden
Ölüm maçı ve yoldaşta çok zor atar. Rekabetçi oynamaya devam edin kesin düşecektir. Ben dün topluluk sunucusundan kasa düşürdüm. Orada da oynayabilirsiniz.2 günde toplam 6-7 tane yoldaş 10-11 tane rekabetçi 3-4 tane ölüm maçı attık arkadasimla ikimizede item düşmedi neden
yoldaş ve ölümde çıkmaması normal reko da bıraz daha mac at dusure2 günde toplam 6-7 tane yoldaş 10-11 tane rekabetçi 3-4 tane ölüm maçı attık arkadasimla ikimizede item düşmedi neden
VarSeçkin var mı (rekabetçi attığına göre var mb)
Seçkin varSeçkin hesap yoksa istersen 100 istersen 1000 maç at düşmüyor seçkin alman gerekiyor 249.99 TL o da
Seçkin varseçkin hesap mı? Seçkin olsa bile haftada 2 defa kesin düşer ondan sonrası çok zor düşüyor
Topluluk sunuclari hep dolu oluyorÖlüm maçı ve yoldaşta çok zor atar. Rekabetçi oynamaya devam edin kesin düşecektir. Ben dün topluluk sunucusundan kasa düşürdüm. Orada da oynayabilirsiniz.
drop serverları var akşam oraya salıyorum ben hesabı haftada 2 kasa düşüyor2 günde toplam 6-7 tane yoldaş 10-11 tane rekabetçi 3-4 tane ölüm maçı attık arkadasimla ikimizede item düşmedi neden
İtem düşürme sunucuları var özellikle, afk kalarak youtubeda videolar var biraz bakVar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seçkin var
Seçkin var
Topluluk sunuclari hep dolu oluyor
Bu hafta henüz bende de düşmedi birazdan girip tekrar deneyeceğim.belli olmuyor 2 hafta önce 2.ölüm maçında düştü yani 20dk da ama bu hafta 2 saat açık koydum düşmedi
Verdimi bişey ben 3-4 saat daha oynadım yine vermeduBu hafta henüz bende de düşmedi birazdan girip tekrar deneyeceğim.