yigithandeniz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 367
selam arkadaşlar link bırakıyorum fiyatı az mı yazmışım çok mu yazmışım bilgi verir misiniz daha önce hiç satış yapmadığım için bilgim yok teşekkürler
bu hesap satışlarında lol ve valo maillerini ayıra biliyormuyuzselam arkadaşlar link bırakıyorum fiyatı az mı yazmışım çok mu yazmışım bilgi verir misiniz daha önce hiç satış yapmadığım için bilgim yok teşekkürler
Benim bildiğim kadarıyla olmuyobu hesap satışlarında lol ve valo maillerini ayıra biliyormuyuz
pahalı 900 belkiselam arkadaşlar link bırakıyorum fiyatı az mı yazmışım çok mu yazmışım bilgi verir misiniz daha önce hiç satış yapmadığım için bilgim yok teşekkürler
valla alıcı çıktı akşama ilanı satın alacakmışÇok geldi bana ya. 700-800 hakkı gibi.
Sat direkt o zaman bekleme bile.valla alıcı çıktı akşama ilanı satın alacakmış![]()
1500 TL yatırmıştım hesaba bence de iyi fiyata gidecekSat direkt o zaman bekleme bile.
Hesabın ederi 400-500TL'yi bile geçmez 2.el bide yani hesaba bu kadar yatırdım da bu kadara satcam diye bir şey yok.selam arkadaşlar link bırakıyorum fiyatı az mı yazmışım çok mu yazmışım bilgi verir misiniz daha önce hiç satış yapmadığım için bilgim yok teşekkürler
Oha iyi ena- insan bulmuşsun demek ki bilgisi yok.valla alıcı çıktı akşama ilanı satın alacakmış![]()