Bu iki laptop arasında fark varmıdır

Kankam bildiğim kadarıyla satıcılar farklı olunca kodu farklı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birinin kodu

Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP030​

Birinin kodu

Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP051​

Sadece son sayılarındaki kod farklı.

Kankam bildiğim kadarıyla satıcılar farklı olunca kodu farklı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birinin kodu

Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP030​

Birinin kodu

Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP051​

Sadece son sayılarındaki kod farklı.
Bunun gibi çok Asus laptop var hepsi aynı laptopmu acaba

Asusun sitesinde normalde yazıyor farkları. Wifi kartı vs farklıysa yazmıyorda misal 10 kodlusunda rgb ışık varsa 11 kodlusunda olmayabiliyor.Asusun tr sitesine henüz bu cihazlar eklenmemiş ya da ben bulamadım. Olabilecek farklar kasasında herhangi bir farklılık olabilir (birinde 4 hava kanalı varsa birinde 3 hava kanalı gibi önceki tuf serisinde bu şekilde pek çok cihaz vardı) , donanımsal bir farklılık olabilir ki bu iki cihazında donanımı aynı gibi, içerisine koyulan adaptörün watt değeri farklı olabilir gibi gibi satıcıdan ziyade bu şekilde farklılıklar oluyor asusa sorarsanız daha iyi olur ama yazarken tam ürün kodunu yazmanız iyi olur.

Asusun sitesinde normalde yazıyor farkları. Wifi kartı vs farklıysa yazmıyorda misal 10 kodlusunda rgb ışık varsa 11 kodlusunda olmayabiliyor.Asusun tr sitesine henüz bu cihazlar eklenmemiş ya da ben bulamadım. Olabilecek farklar kasasında herhangi bir farklılık olabilir (birinde 4 hava kanalı varsa birinde 3 hava kanalı gibi önceki tuf serisinde bu şekilde pek çok cihaz vardı) , donanımsal bir farklılık olabilir ki bu iki cihazında donanımı aynı gibi, içerisine koyulan adaptörün watt değeri farklı olabilir gibi gibi satıcıdan ziyade bu şekilde farklılıklar oluyor asusa sorarsanız daha iyi olur ama yazarken tam ürün kodunu yazmanız iyi olur.
Valla hocam çok kararsızım

Mesela ben bi fark buldum birisinin ssd pcle 3.0 iken birisi 4.0
Birde usb girişlerinde felan fark var sanırım.
Bu arada pcle 4.0 olan versiyon lp 051

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri