salihuysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
Neo noir
Renk cümbüşü
Renk cümbüşü
İkisi de iyi değil ama illa ikisinden biri olacaksa Renk cümbüşü. Paran varsa The Coalition alNeo noir
Renk cümbüşü
görevde kullanılmış iyi float değerinde 0.15-0.17 arasında oynamak için alıyorum 150tl'ye o civarda daha iyi bir skin varsa söyleyebilirsinizİkisi de iyi değil ama illa ikisinden biri olacaksa Renk cümbüşü. Paran varsa The Coalition al
The coalition BS al. BS dediğime bakma skin bozulmuyor.görevde kullanılmış iyi float değerinde 0.15-0.17 arasında oynamak için alıyorum 150tl'ye o civarda daha iyi bir skin varsa söyleyebilirsiniz
yatırım için mi söylüyorsunuz? Bence güzel bir skin değil bunun yerine seri leş ya da asil paladin daha mantıklı gibi görünüş olarakThe coalition BS al. BS dediğime bakma skin bozulmuyor.
royal paladin güzel bir skin değil ki. Coalition çok asil ve güzel duran bir skin bence. Ama sence güzel değilse Spider lily veya Tooth fairy de bakabilirsin. Bu ikisi arasından ben Renk cümbüşünü öneririmyatırım için mi söylüyorsunuz? Bence güzel bir skin değil bunun yerine seri leş ya da asil paladin daha mantıklı gibi görünüş olarak
koalisyonu beğenemedim zevkler ve renkler tartışılmaz durumu oldu birazroyal paladin güzel bir skin değil ki. Coalition çok asil ve güzel duran bir skin bence. Ama sence güzel değilse Spider lily veya Tooth fairy de bakabilirsin. Bu ikisi arasından ben Renk cümbüşünü öneririm
İpini koparan neo noir alıyor görmekten bıktım daha unique bir şey alırsan hem kendin kullanırken daha cok zevk alırsın hem de insanlar aa bu neymiş falan der.koalisyonu beğenemedim zevkler ve renkler tartışılmaz durumu oldu biraz. Spider lily'i beğeniyorum fiyatı uygun ileride yedek olarak alabilirim. Bence de renk cümbüşü daha güzel fakat herhalde community neo noir'i daha çok seviyor herhalde ondan emin olamadım.
doğru haklısınİpini koparan neo noir alıyor görmekten bıktım daha unique bir şey alırsan hem kendin kullanırken daha cok zevk alırsın hem de insanlar aa bu neymiş falan der.