Hangi m4a4 skini'ni almalıyım

Hangi M4a4 skini

• Oy kullanan toplam üye
    11
görevde kullanılmış iyi float değerinde 0.15-0.17 arasında oynamak için alıyorum 150tl'ye o civarda daha iyi bir skin varsa söyleyebilirsiniz
The coalition BS al. BS dediğime bakma skin bozulmuyor.

yatırım için mi söylüyorsunuz? Bence güzel bir skin değil bunun yerine seri leş ya da asil paladin daha mantıklı gibi görünüş olarak
royal paladin güzel bir skin değil ki. Coalition çok asil ve güzel duran bir skin bence. Ama sence güzel değilse Spider lily veya Tooth fairy de bakabilirsin. Bu ikisi arasından ben Renk cümbüşünü öneririm

royal paladin güzel bir skin değil ki. Coalition çok asil ve güzel duran bir skin bence. Ama sence güzel değilse Spider lily veya Tooth fairy de bakabilirsin. Bu ikisi arasından ben Renk cümbüşünü öneririm
koalisyonu beğenemedim zevkler ve renkler tartışılmaz durumu oldu biraz :D. Spider lily'i beğeniyorum fiyatı uygun ileride yedek olarak alabilirim. Bence de renk cümbüşü daha güzel fakat herhalde community neo noir'i daha çok seviyor herhalde ondan emin olamadım.

koalisyonu beğenemedim zevkler ve renkler tartışılmaz durumu oldu biraz :D. Spider lily'i beğeniyorum fiyatı uygun ileride yedek olarak alabilirim. Bence de renk cümbüşü daha güzel fakat herhalde community neo noir'i daha çok seviyor herhalde ondan emin olamadım.
İpini koparan neo noir alıyor görmekten bıktım daha unique bir şey alırsan hem kendin kullanırken daha cok zevk alırsın hem de insanlar aa bu neymiş falan der.

Geri