görselde yanlış anlamadıysam fanlar 55 ve altına düşünce otomatik duruyor ve 60 a ulaşınca yeniden çalışmaya başlıyor fullmark ile test edin 60 üstünde çalışmazsa sorun vardır ama bence bir sorun yok takma kafana bu yanlış hatırlamıyorsam benzer 2. konunArkadaşlar bendeki fan dönmüyor 56 derecede siz de kaç derece de dönmeye başlıyor ?
Yarın bakicam yine test edipgörselde yanlış anlamadıysam fanlar 55 ve altına düşünce otomatik duruyor ve 60 a ulaşınca yeniden çalışmaya başlıyor fullmark ile test edin 60 üstünde çalışmazsa sorun vardır ama bence bir sorun yok takma kafana bu yanlış hatırlamıyorsam benzer 2. konun
https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/TUF-3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING/
linkten 0db özelliğini inceleyebilirsin
test ettim 55 de çalışmaya başladı metro 2033 redux da 54 de calışmaya başladı, acaba %99 yükte mi çalışıyor cünkü gta da 60 yükte falan sabitleyip oynadığım içinYarın bakicam yine test edip
sizde dönüyor mu ?Hocam ekran kartı fena ya 63ü geçtiğini görmedim dönmesin daha iyi![]()
dönüyor bellı bır dereceyı geçtığındetest ettim 55 de çalışmaya başladı metro 2033 redux da 54 de calışmaya başladı, acaba %99 yükte mi çalışıyor cünkü gta da 60 yükte falan sabitleyip oynadığım için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizde dönüyor mu ?
60 derecede dönmeye başlıyorArkadaşlar bendeki fan dönmüyor 56 derecede siz de kaç derece de dönmeye başlıyor ?
resmi olarak 60 derecede döner demiş adamlarNiye bende 53 vs de dönüyor
acaba kaçta döneceğini ayarlamak için bir program falan mı var ?Dostum resmi olarak demişler ancak benim burada sorduğum benim fanlar kafasına göre dönüyor bir 53 oluyor duruyor vs