hocam bir yerde okumuştum uçak moduna alıp sim kartı cıkarıp 3 4 dk bekleyip sonra aciyorlardı denediniz miNasıl yapcam hocam
Hangi hattı kullanıyordunuz hocamBenim az önce açıldı.
Turkcell, Sim 1. S25 ultra.Hangi hattı kullanıyordunuz hocam
Yok hocam her şey denedim açılmıyor biraz araştırdım yıl başı gelir gelmez açılmıyormuş 1 2 hafta sürüyormuş cihazları sırayla açıyorlarmış biraz daha beklicem umarım açılırhocam bir yerde okumuştum uçak moduna alıp sim kartı cıkarıp 3 4 dk bekleyip sonra aciyorlardı denediniz mi
bu farklı
hattı çıkarıp uçak moduna alıp ağ ayarlarını vs sınırlamayı denediniz mi eger olmazsa beklemek lazım biraz dahaResmi note 13 pro 5g bi telefon var yeni yılda sıfırlanması gerekmiyor muydu sürenin neden hala açılmadı. Tecrübeli arkadaşlar varsa nasıl işlediğini anlatabilir mi
Aç kapa yaptım en az 10 defa simi çıkarıp taktım düzelmedi. Ama ağ ayarı sınırlama ne bilmiyorum nasıl yapılıyohattı çıkarıp uçak moduna alıp ağ ayarlarını vs sınırlamayı denediniz mi eger olmazsa beklemek lazım biraz daha
Samsung'da ayarlar kısmında arama yerine ağ ayarları yazınca çıkıyor Genel yönetim > mobil ağ ayarlarını sıfırla.Yok hocam her şey denedim açılmıyor biraz araştırdım yıl başı gelir gelmez açılmıyormuş 1 2 hafta sürüyormuş cihazları sırayla açıyorlarmış biraz daha beklicem umarım açılır
Açıldı hocam cihaz teşekkür ederimmSamsung'da ayarlar kısmında arama yerine ağ ayarları yazınca çıkıyor Genel yönetim > mobil ağ ayarlarını sıfırla.
Apple'da ayarlar>genel>sıfırla>ağ ayarlarını sıfırla. Ama yine de bekleyin isterseniz ekstra sorun çıkmasın e sim devre dışı vs. kalabiliyormuş bu durumda. Tabi ki yine de aktif edilebilir e-sim ama galiba fizikiden e-sim'e geçişin aynısını baştan yapmak gerekebilir devre dışı kalınca.
Hayırlı olsun hocam yardımcı olabildiysemAçıldı hocam cihaz teşekkür ederimm