Yardım YD telefon şebeke gitti( güncelleme)

500 1000 tl arası değişir elinde eski cihaz varsa onun imie vermen daha uzun ömürlü olur attır gitsin yeni imie
Valla hocam eski bi p30 lite vardı ama kutusu duruyor galiba orda yazması lazım. Onu götürüp attırsak olur mu diyorsun

Eski cihazların imeisini attırınca uyumsuzluk problemleri oluyor mu mesela şu anki telefonumda nfc yok 5g yok bunları kullanabilcek miyim y.d. güncel bir telefona imeisini atınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Server kayıt nasıl oluyor bir de telefoncu kendisi mi imei atıyor ve onun attığı ömürlük mü yoksa kapanma ihtimali var mı sırf bu yüzden y.d. telefon almakta kararsızım

Eski cihazların imeisini attırınca uyumsuzluk problemleri oluyor mu mesela şu anki telefonumda nfc yok 5g yok bunları kullanabilcek miyim y.d. güncel bir telefona imeisini atınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Server kayıt nasıl oluyor bir de telefoncu kendisi mi imei atıyor ve onun attığı ömürlük mü yoksa kapanma ihtimali var mı sırf bu yüzden y.d. telefon almakta kararsızım
Ncf donanımsal bir şey hocam. IMEI atınca NFC modülü içine gökten inmicek. Ama aklıma bir şey takıldı benimkinde NFC var ve IMEI dini atacağım telefonda yok şimdi onu buna bağlayınca acaba @shankar1

Ncf donanımsal bir şey hocam. IMEI atınca NFC modülü içine gökten inmicek. Ama aklıma bir şey takıldı benimkinde NFC var ve IMEI dini atacağım telefonda yok şimdi onu buna bağlayınca acaba @shankar1
Aynı şeyi yazmışsın hocam😅 alacağım telefonda nfc özelliği olacak zaten ama imeisini kopyalayacağım telde nfc yok

Alakası yok telefonda nfc varsa kullanirsin imie bağlantılı bişey değil donanımsal

Alakası yok telefonda nfc varsa kullanirsin imie bağlantılı bişey değil donanımsal
Bende öyle düşünmüştüm. Eyvallah. Peki eski telefonumun imeisini attırmakla telefoncuya kendisinin atmasını istemek arasında ne fark var kendi telefonum daha mı sağlam olur

Başka bir forumda okudum imeisi kopyalanacak telefon 3g 4g vesayre ise operatör 5g hizmeti sunmuyormuş sistemde çünkü o imeinin ait olduğu telefon aslında 3g kullanıyor yani telefoncunun insafına kalıyoz gibi

ŞİMDİ İKINCİ SIMDE GİTTİ YARDIMCI OLACAK VAR MI

ŞİMDİ İKINCİ SIMDE GİTTİ YARDIMCI OLACAK VAR MI
Yapacak birşeyin yok bekleyeceksin. Ocak 1 itibari ile btk imei kullanımlarını sıfırlar. Acılması da yaklasık bazen 1 hafta bazen 2 gün sürmektedir. o süre zarfında 2. bir telefon ile bu süreyi geçirmen lazım. İphonelarda bu şekilde genelde. Androidlerde telefoncular imei değişim işlemi yapıyor. araştırman lazım

Yapacak birşeyin yok bekleyeceksin. Ocak 1 itibari ile btk imei kullanımlarını sıfırlar. Acılması da yaklasık bazen 1 hafta bazen 2 gün sürmektedir. o süre zarfında 2. bir telefon ile bu süreyi geçirmen lazım. İphonelarda bu şekilde genelde. Androidlerde telefoncular imei değişim işlemi yapıyor. araştırman lazım
Hocam değişik taktikler deneyerek kullanmaya devame ediyorum ha sim iğnesini yanımda gezdiriyorum her gittiğinde simin yerini değişitirip aç kapa yapınca düzeliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,816
Üyeler
187,103
Son üye
TargaryenBartu
Geri