Elektronik sigara hakkında sorum var..

Boğaz vurması istemiyorum, hoş bir nargile içimi olsun. Sigaraya bağımlı değilim. İçerken tadını güzel alsam bir de güzel duman çıkarsa tadından yenmez. 4 likit aldım sadece birini beğendim. Etiketlediğim konu eskiydi sadece yeni açtığım konuya mesaj gelmediği için buralara geldim. Hangi vg pg kullanmam lazım? Bazıları pod Mod cihaza illa salt likit kullanılması gerektiği, 70 30 vp pg yi geçmemem gerektiğini söylüyorlar. Bu doğru mu? Artık bu durumdan muzdaripim. Para harcamak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Salt likit kullanilmasi zorunlu falan degil normal likit kullaniyorum 1 aydir bogaz vurumu yok ama aromayi sonuna kadar alabiliyorum tavsiye ederim 3mg nikotini var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koko prime var bendede

Salt likit kullanilmasi zorunlu falan degil normal likit kullaniyorum 1 aydir bogaz vurumu yok ama aromayi sonuna kadar alabiliyorum tavsiye ederim 3mg nikotini var

Koko prime var bendede
En son aileniz çökmüştü diye hatırlıyorum, geri almışsınız herhalde :D
Ben 80 20 vg pg olanlardan alsam sıkıntı çıkmaz o zaman.
Şunlardan: https://buharkeyf1.net/likit-satin-al

Cihazı aldığım yer, ticket olanı beğendim. Sütlü çikolatalı olan.

Oops likit sayfasından 3-4 tane likit aldım fakat beğenmedim.

En son aileniz çökmüştü diye hatırlıyorum, geri almışsınız herhalde :D
Ben 80 20 vg pg olanlardan alsam sıkıntı çıkmaz o zaman.
Şunlardan: https://buharkeyf1.net/likit-satin-al

Cihazı aldığım yer, ticket olanı beğendim. Sütlü çikolatalı olan.

Oops likit sayfasından 3-4 tane likit aldım fakat beğenmedim.
Sitedeki 5lileri tavsiye etmiyorlar haberiniz ola ailem buyuk olana coktu onuda geri aldim sakladik kullanamiyorumda ne yapsam fikrim yok

5li yani 5 tane satilanlar var onlar cok dandik almayin
Biliyorum, cihazın yanında geldi. Üzümlü olan. Çok beğenmedim. Fakat diğer tekli olanlardan hangi aromalı olanı tercih ederdiniz?

Biliyorum, cihazın yanında geldi. Üzümlü olan. Çok beğenmedim. Fakat diğer tekli olanlardan hangi aromalı olanı tercih ederdiniz?
Ez duz it gibi fazla sekerli olmayan ferah seyler cunku cok sekerliler bi yerden sonra bayiyor ama 60ml 120tlye cok uygun fazla birsey beklememek lazim bu likitlerden bende premium likit deniyecegim cok fark oldugunu soyluyorlar

Ez duz it gibi fazla sekerli olmayan ferah seyler cunku cok sekerliler bi yerden sonra bayiyor ama 60ml 120tlye cok uygun fazla birsey beklememek lazim bu likitlerden bende premium likit deniyecegim cok fark oldugunu soyluyorlar
Premium olanda nikotin çok fazla. Salt likit kesmeyenler için öneriliyor.

Premium olanda nikotin çok fazla. Salt likit kesmeyenler için öneriliyor.
Salt alacagim bende ama 35mg gibi absurt nikotin degerleri olandan degil ayrica premium benim bildigim daha kaliteli likitlere deniyor salt nikotini yuksek olan

Salt alacagim bende ama 35mg gibi absurt nikotin degerleri olandan degil ayrica premium benim bildigim daha kaliteli likitlere deniyor salt nikotini yuksek olan
Siz bilirsiniz hocam kendinizi öldürmeyin de xddd lazımsın. Şaka bir yana şimdi 3mg olandan alayım. 0 olan da var. Ama sigarayı direkt bırakacağım için 3 alayım belki sonra 0a düşerim. Sizce hangi aroma alayım. Ben sütlü çikolata düşünüyorum.

Siz bilirsiniz hocam kendinizi öldürmeyin de xddd lazımsın. Şaka bir yana şimdi 3mg olandan alayım. 0 olan da var. Ama sigarayı direkt bırakacağım için 3 alayım belki sonra 0a düşerim. Sizce hangi aroma alayım. Ben sütlü çikolata düşünüyorum.
0 diye birsey yok illaki nikotin vardir 3mg en dusuk diye biliyorum en cok hosuma giden karpuz cilek olmustu direkt bisi diyemem kisinin damak zevkine gore degisir

0 diye birsey yok illaki nikotin vardir 3mg en dusuk diye biliyorum en cok hosuma giden karpuz cilek olmustu direkt bisi diyemem kisinin damak zevkine gore degisir
Sütlü çikolata aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,582
Üyeler
186,638
Son üye
ZenoW
Geri