MSİ MAG FORGE 101M VE GİGABYTE B450M S2H V2 için fan çoklayıcı önerisi

1-)Arkadaşlar MSI MAG for 100m ve b450m s2h anakart için sorun yaratır mı alsam?
2-)Ayriyeten 3 fanı bağladıgımız zaman anakarttı yakma gibi bir durumu olur mu?

Ekler

• IMG_20220310_010844.jpg
    IMG_20220310_010844.jpg
    189.2 KB · Hit: 57
Olmasına olur neticede aynı görevi yapıyor. Sadece benim gönderdiğim daha düzgün bir ürün olduğu için ben onu tercih ettim.
O kadar bütçem çıkmıyor idareten alıyım olmadı ona gecerim. Peki 2 yazdığım soruna bi cevabınız varmı anakartı yakma gibi bir şey oluyor mu tek fan girişine 3 fan bağladıgımız için?

O kadar bütçem çıkmıyor idareten alıyım olmadı ona gecerim. Peki 2 yazdığım soruna bi cevabınız varmı anakartı yakma gibi bir şey oluyor mu tek fan girişine 3 fan bağladıgımız için?

Daha önce hiç başıma gelmedi. Ki akasanın o ürününden de kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Merhaba elimde msi mag forge 101m kasa ve gigabyte b450m s2h v2 anakart var. Bu kasanın bütün fanlarını çalıştırabilmem için fan çoklayıcıya ihtiyacım varmış aklımdaki fan çoklayıcı akasa flexa p5 size sorum şu ben bu fan çoklayıcıyı alırsam sıkıntısız bir şekilde kasamın bütün fanlarını çalıştırabilirmiyim ve bu fan çoklayıcının fan girişleri galiba bir tane 4 pin diğer girişleri 3 pin'miş ama kasamın bütün fanları galiba 4 pinli sizce bir sıkıntı olur mu?
Silinmişke.

Son düzenleme:

Çalıştırabilirsin ben bunu kullanıyorum. Mag 100M kasada
Merhaba bende de aynı çoklayıcı var ama fanım 3 pin girişli 1 tane pin boşta kalıyor , bu çoklayıcı da 3. pin boş taksam sorun olmaz dimi

Geri