Yusufziyay
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Arkadaşlar diğer önerilere baktım da ekonomi malum 4 ay önceki posta ki mouse 1000 tl olmuş önerebiliceğiniz elim biraz büyük fps oyunu oynuyorum
Arkadaşlar diğer önerilere baktım da ekonomi malum 4 ay önceki posta ki mouse 1000 TL olmuş önerebiliceğiniz elim biraz büyük fps oyunu oynuyorum
Katar prodan iyi ama boyut olarak nasıl küçük mütrendyolda 469tl, nays ile alırsan 420 430 civarına gelir. katar pronun hakettiğini sanmıyorum,bende de katar pro var. v2 mini ile aynı boyutta. v2 mini alın, sensörü daha iyi![]()
Razer DeathAdder V2 Mini Gaming Mouse Siyah | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Kutu içeriğinde Grip Tape bulunmaktadır.www.garajonline.com.tr
Bu biraz pahalı başkan sağol yine de![]()
Asus ROG Keris RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Keris RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Keris RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.899,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunu takip et bence çok iyi
Nays ile alırsan derkentrendyolda 469tl, nays ile alırsan 420 430 civarına gelir. katar pronun hakettiğini sanmıyorum,bende de katar pro var. v2 mini ile aynı boyutta. v2 mini alın, sensörü daha iyi![]()
Razer DeathAdder V2 Mini Gaming Mouse Siyah | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Kutu içeriğinde Grip Tape bulunmaktadır.www.garajonline.com.tr