Kısa vade içinmi uzun vade içinmi
Dostlarım eğer bilginiz iyiyse hem kısa hem uzun vade için tavsiye verirseniz iyi olur karar vermedim çünkü onauzun vadeli düşünüyorsanız altın olabilir ama alırken dikkat edin makas payı düşük bir yerden almaya çalışın
kısa vadede riskli olan coinlere bakabilirsiniz ama şahsen güvenmiyorum ve çoğu arkadaşımda zarar etti. aynı şekil halka arzlara bakabilirsiniz bende ilk defa geçen gün deneme amaçlı 10 lot alım yaptım bildiğim kadarıyla kâr getiren bi sistem. hisse senetlerine bakabilirsiniz daha uzun vadeli yatırımlardır ama son zamanlarda piyasa çok dalgalandığı için iyi araştırma yapmak gerektirir. dolar euro veya altın alabilirsiniz, dolar ve euronun yakın zamanda yükseleceğini tahmin ediyorum seçim ve asgari ücret zammından dolayı. altın her zaman uzun vadede kazandıran bi yatırım olmuştur ve bende seçimden sonra elimdeki dolarlarla altın alma düşüncesindeyim.Dostlarım eğer bilginiz iyiyse hem kısa hem uzun vade için tavsiye verirseniz iyi olur karar vermedim çünkü ona
bu sizin nekadar risk almak istediğinize de bağlı bi durum. risk olmasın az ama kazandırsın derseniz dolar altın iyi tercihler olabilirkısa vadede riskli olan coinlere bakabilirsiniz ama şahsen güvenmiyorum ve çoğu arkadaşımda zarar etti. aynı şekil halka arzlara bakabilirsiniz bende ilk defa geçen gün deneme amaçlı 10 lot alım yaptım bildiğim kadarıyla kâr getiren bi sistem. hisse senetlerine bakabilirsiniz daha uzun vadeli yatırımlardır ama son zamanlarda piyasa çok dalgalandığı için iyi araştırma yapmak gerektirir. dolar euro veya altın alabilirsiniz, dolar ve euronun yakın zamanda yükseleceğini tahmin ediyorum seçim ve asgari ücret zammından dolayı. altın her zaman uzun vadede kazandıran bi yatırım olmuştur ve bende seçimden sonra elimdeki dolarlarla altın alma düşüncesindeyim.