MTBC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 859
İşçi onlar. Kamu işçisi şu an memurdan yüksek alıyor.Ücretler 15Bine Çekildi %45 Zamyapıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ücretler 15Bine Çekildi %45 Zamyapıldı
İşçi onlar. Kamu işçisi şu an memurdan yüksek alıyor.Ücretler 15Bine Çekildi %45 Zamyapıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ücretler 15Bine Çekildi %45 Zamyapıldı
Almak istediğin arabaya da zam gelir.oooo çok iyi oldu araba almam daha kolay oldu
Evet Biliyorumİşçi onlar. Kamu işçisi şu an memurdan yüksek alıyor.
Bir Egea bile lüks artıkAlmak istediğin arabaya da zam gelir.![]()
Ama dolar 100tl dirSon Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan;
Temmuz ayında en düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak!
Geçtiğimiz günlerde kamu işçilerine refah payı dahil yüzde 45 zam yapılması, memurların tepkisini çekmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, HAK-İŞ Genel Kurulu'ndan memur maaşlarına yönelik yeni müjdesini duyurdu. Temmuz ayında en düşük memur maaşını en düşük kamu işçisi maaşından geri kalmayacak şekilde düzenleyeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak. Maaşlardaki bu artışları otomatik olarak memur emeklilerimize de yansıtıyoruz" diye konuştu.
KAYNAK
![]()
tmmAlmak istediğin arabaya da zam gelir.![]()
ben burs maaşı alıyom memur saylılırmıyımSon Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan;
Temmuz ayında en düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak!
Geçtiğimiz günlerde kamu işçilerine refah payı dahil yüzde 45 zam yapılması, memurların tepkisini çekmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, HAK-İŞ Genel Kurulu'ndan memur maaşlarına yönelik yeni müjdesini duyurdu. Temmuz ayında en düşük memur maaşını en düşük kamu işçisi maaşından geri kalmayacak şekilde düzenleyeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak. Maaşlardaki bu artışları otomatik olarak memur emeklilerimize de yansıtıyoruz" diye konuştu.
KAYNAK
![]()
ben burs maaşı alıyom memur saylılırmıyım
Bu ülkede her şeye zam geliyor araba almak imkansız oluyor her gün.
grafikerim imkansız değil benim içinBu ülkede her şeye zam geliyor araba almak imkansız oluyor her gün.
Birikmiş paran varsa orası ayrı tabi.
Corel mi kullanıyorsun yoksa Adobe mu?grafikerim imkansız değil benim için
adobeCorel mi kullanıyorsun yoksa Adobe mu?