Mouse switch önerisi

Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar logitech g305 mouse kullanıyorum fakat son zamanlarda çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Bende mouse switchlerini araştırdım ve Huano Blue Shell/Pink Dot ile Kalih GM 8.0 arasında kaldım. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da başka bi öneriniz var mı?

Arkadaşlar logitech g305 mouse kullanıyorum fakat son zamanlarda çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Bende mouse switchlerini araştırdım ve Huano Blue Shell/Pink Dot ile Kalih GM 8.0 arasında kaldım. Bunlardan hangisini önerirsiniz ya da başka bi öneriniz var mı?
ikisi de aşağı yukarı aynılar, kailh gm 8.0 biraz daha sert diye hatırlıyorum ben olsam 8.0 alırdım. Ama huano olanın sesini youtube da dinlemiştim çok güzel bi sesi var

tamamdır o zaman performans olarak hemen hemen aynılarsa sesine vs. göre karar veririm artık

Kailh GM 8.0 iyidir bence.
Pil olarak hangi pili kullanıyorsunuz G305te ?

duracell simply
Ortalama günlük kullanımınız ne kadar ve kaç gün dayanıyor piller ? Ağırlığı daha hafifti sanırım onların.
Birde switchleri nasıl değiştireceksiniz ? Bende XM1R var sağ switch double-click, elimde orjinal switchleri var (Kailh GM 8.0) ama iş yerinde ki lehimin ucu normal düz uç olduğu için değiştiremiyorum.. :D

Ortalama günlük kullanımınız ne kadar ve kaç gün dayanıyor piller ? Ağırlığı daha hafifti sanırım onların.
Birde switchleri nasıl değiştireceksiniz ? Bende XM1R var sağ switch double-click, elimde orjinal switchleri var (Kailh GM 8.0) ama iş yerinde ki lehimin ucu normal düz uç olduğu için değiştiremiyorum.. :D
ortalama günlük 5-6 saat pc deyim ve piller baya dayanıyor 1 aydan fazla rahat kullanıyorum. Switch değiştirmeye gelirsek bilgisayarcıya gitmeyi düşünüyorum çünkü lehim bilgim vs. yok maalesef.

montajı secerek montajınıda yaptırabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,465
Üyeler
188,111
Son üye
Guanzo
Geri