Acill yardım Pc alacağım ama kredi kartı limiti yetmiyor

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,191
Taksit ile bi 20k civarı pc tolayacağım ama limit yetmiyor bi 5k limit var kart akbank ne yapar yükseltebilirm bunu ve hangi bankaya başvuru yaparsam aniden 20k limiti olan bi kart verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taksit ile bi 20k civarı pc tolayacağım ama limit yetmiyor bi 5k limit var kart akbank ne yapar yükseltebilirm bunu ve hangi bankaya başvuru yaparsam aniden 20k limiti olan bi kart verir
?

Yokmu cevp verecek ?

Son düzenleme:

?

Yokmu cevp verecek ?
Kanka bunun için kredi seçenekleri var onlara başvurabilrisn

Bankayı arayıp limit yükseltme talebinde bulunabilirsin ama bir anda 20k yapmazlar bence. Onun dışında kredi kartını aktif olarak kullanırsan ve otomatik limit yükseltme talimatı verirsen sen kullandıkça limitin artar, benim kredi kartım bana 8600 TL limit ile geldi şuan ki limiti 40K, ben hiçbir şey yapmadım kullandıkça onlar limit artırdı.

?

Yokmu cevp verecek ?
gerçek gelirin neyse o kafana göre 30 40k yazman birşeyi değiştirmiyor maaş bandrolün veya gelir belgen olacak ona göre değerlendirme yaparlar artı kredi puanında önemli

gerçek gelirin neyse o kafana göre 30 40k yazman birşeyi değiştirmiyor maaş bandrolün veya gelir belgen olacak ona göre değerlendirme yaparlar artı kredi puanında önemli
Kredi puanına nerden bakabilirim

?

Yokmu cevp verecek ?
Knka ben de bu limit hakkında çok uğraştım ama en sonunda limiti yükseltmeyi başardım şeyi dene denemediysen çalışma bilgilerini dene ben 10000 lira maaş alıyo diye falan güncellemiştim bi hafta sonra falan bildirim gelmişti limitiniz 30000 oldu diye banka denizbanktı benimki

Knka ben de bu limit hakkında çok uğraştım ama en sonunda limiti yükseltmeyi başardım şeyi dene denemediysen çalışma bilgilerini dene ben 10000 lira maaş alıyo diye falan güncellemiştim bi hafta sonra falan bildirim gelmişti limitiniz 30000 oldu diye banka denizbanktı benimki
Denedim olmadı

Geri